Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Tankut: "Başakşehir karşısında şansımız yoktu"

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında dün sahasında Medipol Başakşehir’e 2-0 mağlup olan Kardemir Karabükspor’da kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, kötü oynamadıklarını ancak şanssızlıklarının olduğunu söyledi.Tankut, dün oynadıkları...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2016 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında dün sahasında Medipol Başakşehir’e 2-0 mağlup olan Kardemir Karabükspor’da kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, kötü oynamadıklarını ancak şanssızlıklarının olduğunu söyledi.
Tankut, dün oynadıkları Başakşehir’in ligin lideri olduğunu ve deplasmanda hiç kaybetmeyen bir takım olduğunu hatırlatarak, “Sahamızda üç maçımızı kazanmıştık ve bu maça da aynı galibiyet parolası ile çıkmıştık. Bazen istediğimiz sonucu elde edemiyoruz. Oynadığımız ve kaybettiğimiz maçlarda bile iyi oynadık. Başakşehir maçında da takımımız iyi oynadı ve hatta ligin en çok koşan ekibi olduk. Bu maçta oyuncularımız 120 kilometre koşmuş. Medipol Başakşehir karşısında kötü oynamadık, şansızlıklar vardı. İlk yarı yenen her iki golde de şansızlık vardı. Futbolda bunlar var. Bazen istediğiniz sonucu elde edemiyorsunuz. Şimdi önümüzde Fenerbahçe deplasmanı var. Bu maçı unutup Fenerbahçe maçına çok iyi hazırlanıp oradan 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.