Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Revi’den Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe Maçıyla İlgili Açıklama

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, dün akşam Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan ve yarım kalan Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.Nereden gelirse gelsin her alanda şiddetin karşısında olduklarını belirten...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, dün akşam Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan ve yarım kalan Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Nereden gelirse gelsin her alanda şiddetin karşısında olduklarını belirten Başkan Revi, “Bir futbol müsabakasının öncesinde, anında ve sonrasında toplumu gerecek ortamların oluşturulmaması gerekiyor. Trabzonspor, Türk futbolunun mihenk taşlarından bir tanesidir. Futbolun olmazsa olmaz bir değeri olan Trabzonspor’un adının şiddet ile anılmasına zemin hazırlayacak her türlü operasyon ya da provokasyona Trabzon halkıyla birlikte izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.
Başkan Revi, “Trabzonspor’umuz Avni Aker Stadı’nda çok şampiyon misafir etmiş ve aynı şekilde çok takımı da şampiyon olarak evine yollamıştır. Futbolun bir sanat olduğunu kabullenmiş bu toplumun, genç bir çocuğun bireysel hareketi ile suçlanması Trabzonspor’un futbol gerçeği ile çelişir. Özellikle bu sezon sağduyulu hakem hocalarının genel görüşü olarak Trabzonspor’un hak ettiği penaltılarının verilmediği müsabakaların pik yaptığı anları yaşıyoruz. Son Fenerbahçe maçında da bütün futbol otoritelerinin kabul ettiği üzere Trabzonspor’umuzun bir net penaltısı verilmemiştir” ifadelerini kullandı.
Revi, Trabzonspor yönetiminin bugünden itibaren gelişmelerle ilgili olarak takınacağı tavrı ve süreci soğukkanlı bir şekilde takip edip, destek vermesi gerektiğini de belirterek, “Trabzonspor yönetimi, kuşkumuz yoktur ki, kulübü hak ve hukukun en iyi şekilde koruyacaktır. Bu konuda atacağı adımları soğukkanlılıkla, birlik ve bütünlük içinde takip etmek gerekiyor” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.