Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Recep Altepe’den Rio yolcularına ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 2016 Rio Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil edecek sporcuları Brezilya yolculuğu öncesi tesislerde ziyaret ederek başarılar diledi.Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nün 3 sporcusu Rio...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 2016 Rio Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil edecek sporcuları Brezilya yolculuğu öncesi tesislerde ziyaret ederek başarılar diledi.
Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nün 3 sporcusu Rio olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil etme şansı yakaladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Brezilya yolculuğu öncesi tesislere gelerek, sporculara başarılar diledi.
"Temsil etmek istiyorduk"
Spordaki hedeflerine adım adım ilerlediklerini belirten Başkan Recep Altepe, “Sporu tabanda yaygınlaştırmak, tabandan sporcular yetiştirerek uluslararası arenada bayrağımızı dalgalandırmak; ülkemizi, Bursa’mızı ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek istiyorduk. Bu konudaki en büyük hedeflerimizden bir tanesi de olimpiyatlara sporcu göndermekti. 5-21 Ağustos tarihlerinde Brezilya’nın Rio şehrinde yapılacak olan olimpiyatlara Bursa Büyükşehir Belediyesporlu sporcularımız da katılacak. Hem balkanlarda hem Avrupa’da şampiyonluklar yaşamış ve büyük başarılara imza atmış olan iki önemli atletimiz Esma Aydemir ve Nilay Ersun ülkemizi bu olimpiyatlarda Maraton koşusunda temsil edecek. Öte yandan ülkemizi Rio’da bir başka sporcumuz olan Melek Hu ise Masa Tenisi branşında temsil edecek" dedi.
"Temennimiz bayrağımızın göndere çekilmesi"
En büyük temennilerinin ay yıldızlı bayrağın göndere çekilmesi olduğunu vurgulayan Recep Altepe, "Sporcularımız bugüne kadar hep güzel dereceler aldılar ve bir çok başarıya imza attılar. Temennimiz bu arkadaşlarımızın Rio’da bayrağımızı göndere çektirmek ve İstiklal Marşımızı okutabilmek. Hem Esma Aydemir hem Nilay Ersun hem de Melek Hu kardeşlerimize başarılar diliyorum" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.