Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Osman Toprak, Taraftarlara Teşekkür Etti

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Toprak, Bu Sezon Ptt 1. Ligi’nde İyi Mücadele Vermelerine Rağmen İstenilen Başarıyı Yakalayamadıklarını Belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Osman Toprak, Taraftarlara Teşekkür Etti
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Toprak, bu sezon PTT 1. Lig’de iyi mücadele etmelerine rağmen istenilen başarıyı yakalayamadıklarını söyledi.
Kulübün bütçesiyle orantılı transferler yaptıklarını, uzun lig maratonunda bazı oyunculardan yeterli şekilde yararlanamadıklarını ifade eden Toprak, talihsiz maçlar kaybettiklerini de sözlerine ekledi.
Geride kalan sezon başında ilk etapta hedeflerinin ilk 6’ya kalarak play-off maçları oynayabilmek olduğunu belirten Toprak, ancak beklenmeyen sakatlıklar ve cezaların yanı sıra hakem hatalarından beklenmeyen puanlar kaybettiklerini vurguladı. Toprak bu lig boyunca kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da ayrıca teşekkür etti.
"KARDEŞ TAKIM GAZİANTEPSPOR’A SAHİP ÇIKALIM"
Kentin bir diğer kardeş takımı olan Gaziantepspor’un yarın oynayacağı Antalyaspor maçında taraftarların takımı yalnız bırakmaması gerektiğini belirten Toprak, Gaziantepspor ile Büyükşehir Belediyespor’un bu kentin önemli değerleri olduğunu kaydetti. Kardeş takım olarak gördükleri Gaziantepspor’un Süper Lig’de yoluna devam etmesi gerektiğini aktaran Toprak, bu anlamda yarınki Antalyaspor maçında sporseverleri Gaziantepspor’a destek vermeye çağırdı. Toprak, Gaziantepspor’un Süper Lig’in köklü takımlarından birisi olduğunu ve Gaziantep’e artı değer kattığını belirterek, yarın ki maçtan yüzünün akıyla çıkması temmenisinde bulundu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Toprak, şimdiye kadar olduğu gibi yarın da Antalyaspor karşısında Gaziantepspor’u destekleyeceğini ve bunun için de tribünde olacağını ifade ederek, tüm Gazianteplileri bu maça davet etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.