Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kocamaz’dan Mersin İdmanyurdu Çağrısı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin İdmanyurdu için herkesi göreve çağırarak, "Herkes Mersin İdmanyurdu’nu sevdiğini söylüyor ancak kimse taşın altına elini koymak istemiyor. Kuru kuruya ’kurbanın olam’...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Kocamaz’dan Mersin İdmanyurdu Çağrısı
Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin İdmanyurdu için herkesi göreve çağırarak, "Herkes Mersin İdmanyurdu’nu sevdiğini söylüyor ancak kimse taşın altına elini koymak istemiyor. Kuru kuruya ’kurbanın olam’ şeklinde sevgi olmaz. Sevgi topu taca atarak, sorumluluğu başkalarına yükleyerek olmaz" diye konuştu.
13 Haziran’da yapılacak Mersin İdmanyurdu Olağanüstü Genel Kurulu öncesi sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Kocamaz, herkesin Mersin İdmanyurdu’nu sevdiğini ancak kimsenin taşın altına eline koymak istemediğini ifade etti. Kuru kuruya ’kurbanın olam’ şeklinde sevginin olmayacağını kaydeden Kocamaz, "Sevgi topu taca atarak, sorumluluğu başkalarına yükleyerek olmaz. Bu kulübe Burhanettin Kocamaz’dan daha fazla destek veren bir kişi var mıdır? İşte kongre, kulübü sevenler çıksın ortaya. Kulübün bugünkü konumu neme lazım anlayışıdır. Ben tüm siyasileri ve bu kentten kazananları göreve çağırıyorum. Samimiyet zor günde belli olur. İşte fırsat. Tüm bileşenleri tüm paydaşları göreve çağırıyorum. Haydi Mersin, bu samimiyet sınavından başarıyla çıkalım. Kulübü bu açmazdan kurtarmak hepimizin boynunun borcudur. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak yine destek vermeye hazırız. Transfer tahtasının hemen açılması şart. Kulüp transfer yasağını aşamazsa gelecekte daha vahim olaylarla karşılaşabiliriz. Mersin sevdalıları bu işe birlikte el atmak bizim görevimiz. Futbolda başarı herkesin ama başarısızlık kulüp yönetiminin. Hemen istifa çağrıları. Maça bedava gelenler kendilerini en iyi taraftar görüyor. Bu işi rant kapısı diye eleştirenlere sesleniyorum. Gelin taşın altına elinizi koyun. Meydan eleştirdiğiniz şahıslara kalmasın. Haydi göreve. Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır. Meydanı boş bırakırsanız birisi mutlaka doldurur ve kulübe yazık olur" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.