Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kayda’dan moral yemeği

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 2017-2018 sezonunun ilk maçı öncesinde Salihli Belediyesporlu futbolcu ve teknik heyet ile moral yemeğinde bir araya geldi.Salihli Belediyesporlu futbolcular, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda tarafından düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2017 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2017 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Kayda’dan moral yemeği

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 2017-2018 sezonunun ilk maçı öncesinde Salihli Belediyesporlu futbolcu ve teknik heyet ile moral yemeğinde bir araya geldi.

Salihli Belediyesporlu futbolcular, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda tarafından düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi. Salihli Belediyespor yönetiminin Gümüş Kafede düzenlediği moral yemeğinde konuşan Başkan Kayda, Salihli Belediyesi’nin tüm çalışanlarıyla çok büyük bir aile olduğunu ve sporu çok önemsediklerini ifade etti. Salihli Belediyespor’un bu yıl hedefinin çok büyük olduğunu vurgulayan Başkan Kayda, “Fikret hocam ve Belediyespor yönetiminin nezaretinde hedefimize ulaşmak için siz futbolculara büyük görev düşüyor. Belediye Başkanı olarak ben üzerime düşen her şeyi yapmaya hazırım. Sizler sahada mücadele ederken bizler de tribünden sizlere destek olacağız. Hedefimize ulaşmak için bu yolu sizlerle birlikte yürüyeceğiz. Yeni sezonun ilk maçında teknik ekibimize ve futbolcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Moral yemeğine Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer ve yönetimi, Teknik Direktör Fikret Gezer, Antrenörler Adem Başaran ve Murat Kahraman ile futbolcular katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.