Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Gökçek, milli güreşçileri kabul etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde düzenlenecek 2106 Olimpiyatları’nda yarışacak ASKİ Spor’lu milli güreşçileri kabul ederek, başarı dileklerinde bulundu.Büyükşehir Belediyesi ANKAPARK...

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2016 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2016 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Gökçek, milli güreşçileri kabul etti
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde düzenlenecek 2106 Olimpiyatları’nda yarışacak ASKİ Spor’lu milli güreşçileri kabul ederek, başarı dileklerinde bulundu.
Büyükşehir Belediyesi ANKAPARK Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen kabule, serbest stil 125 kiloda Avrupa ve Dünya Şampiyonu Taha Akgül, serbest stil 65 kilo Avrupa ikincisi ve Dünya Üniversiteler Şampiyonu Mustafa Kaya, 96 kiloda İbrahim Bölükbaşı, Milli Takım Antrenörü Abdullah Çakmar, ASKİ Spor Kulübü Başkanı Ahmet Erbağ, Yönetim Kurulu üyeleri ve antrenörler katıldı.
Sporcuların toplantı salonu önünde çiçeklerle karşıladığı Başkan Gökçek, kabulde grekoromen stilde Rıza Kayaalp ve serbest stilde 3 sporcu ile olimpiyatlarda mücadele etme hakkını kazanan ASKİ Spor Kulübü’nü kutlarken, “Olimpiyatların bizim için bu yıl ayrı bir önemi var. Ülkemiz, milletimiz için başarılı olmanızı diliyorum. İnşallah dörtte dört altın madalyayla gelirsiniz” dedi.
Gökçek, olimpiyat oyunları öncesi sporcularla bir araya gelerek şu ifadelere yer verdi:
“Allah muvaffak etsin. Allah sırtınızı yere getirmesin, gücünüze güç katsın inşallah. Sizlerle gurur duyuyoruz. Başarılı olacağınıza inanıyoruz. İnşallah şampiyon olarak milletimize moral verirsiniz. 4’te 4 yapın, size anlı şanlı karşılama yapayım."
Taha Akgül de Başkan Gökçek ile görüşmesinde, olimpiyatların stresli olduğunu belirterek, "Dünya Şampiyonası’ndaki rakiplerim burada olacak. Ancak olimpiyatlar farklı bir havada oluyor. Olimpiyat köyüne girince her şey değişiyor" ifadelerini kullandı.
Başkan Melih Gökçek, kabulün ardından, önce sporcularla, daha sonra da ASKİ Spor’lu yönetici ve teknik heyetle fotoğraf çektirdi.
Bu arada, Grekoromen Güreş Milli Takım kampında bulunan ve bu gece Rio’ya hareket edecek olan Rıza Kayaalp, kabulde yer alamadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.