Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Çakır, Nurettin Soykan Tesisleri’nde İncelemelerde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Orduzu Pınarbaşı’nda bulunan ve PTT 1. Lig takımı Alima Yeni Malatyaspor’un antrenmanlarını yaptığı Nurettin Soykan Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.Maliyeti Malatya Büyükşehir...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Orduzu Pınarbaşı’nda bulunan ve PTT 1. Lig takımı Alima Yeni Malatyaspor’un antrenmanlarını yaptığı Nurettin Soykan Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.
Maliyeti Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanarak, çim zemini değiştirilen antrenman sahasında incelemelerde bulunan Başkan Çakır, tesisin çevre düzenlemesinin yapılması için de park ve Bahçeler Müdürü Çetin Bozkurt’a talimat verdi.
“SÜPER LİG TAKIMINA YAKIŞACAK BİR ÇALIŞMA SAHASI”
Başkan Çakır, burada yaptığı açıklamada takımın ihtiyacının olduğu bir sahaya kavuştuğunu kaydederek, “Burada güzel bir antrenman sahası yapıldı. Bizim liglere baktığınız zaman gerçekten ihtiyaç olan bir sahaydı burası. Yapılması gerekiyordu. Geçen yıl dolgu çalışmaları, tesviye çalışmaları yapıldı. Daha sonra da rulo çimleri serildi. Şu anda antrenmana hazır bir hale gelmiş. Bizler de antrenmana açıldığı zaman hem gelelim yapılan bu sahayı görelim hem de futbolcularımızı ziyaret edelim istedik. Dolayısıyla güzel bir saha oldu. Takımımız geleceğe yönelik, bir Süper Lig takımına yakışacak bir çalışma sahasına kavuşmuş oldu" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.