Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Babaş’tan Sarıyer çağrısı

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 50 yıllık hasretin sona ereceği Sarıyer karşılaşmasına tüm Kastamonuluları davet etti.Tarihi bir başarıya imza atarak 50 yıl aradan sonra 2. Lig’e yükselen Kastamonu’nun en büyük markası olan...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 21:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 21:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 50 yıllık hasretin sona ereceği Sarıyer karşılaşmasına tüm Kastamonuluları davet etti.
Tarihi bir başarıya imza atarak 50 yıl aradan sonra 2. Lig’e yükselen Kastamonu’nun en büyük markası olan Kastamonuspor 1966’nın Cumartesi günü Gazi Stadyumunda Sarıyerspor ile karşılaşacağı ve 2016-2017 sezonunu açacağı karşılaşma öncesi Belediye Başkanı Tahsin Babaş açıklamada bulundu.
Kastamonuspor’un Sarıyer karşısında çıkacağı ilk karşılaşmada tüm Kastamonuluları takıma sahip çıkmaya davet eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Büyük bir birliktelikle çıktığımız yolda ilk günkü kararlılık ve heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kastamonuspor bizim ortak değerimiz ve ilimizin en büyük markasıdır. Geçtiğimiz sezonda aldığımız başarıların yeni sezonda da süreceğine inancım tamdır. Memleketimizin en büyük markası Kastamonuspor’a sahip çıkmak için Gazi Stadı’nda buluşalım” dedi.
Kırmızı-siyahlı renklerin geride bıraktığı sezonlardan daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunu değinen Başkan Babaş, büyük Türkiye’nin güçlü ili Kastamonu’yu oluşturmak adına her alanda yatırımların ve projelerin sürdüğünün altını çizerek, yakalanan birlik ve beraberlik sürdüğü sürece yükselişin daim olacağını da ifade etti.
Başkan Babaş, “Yeni sezonda yönetimimize, teknik ekibimize ve futbolcularımıza başarılar diliyorum. 2016-2017 sezonunun hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. İnşallah sezon sonunda şampiyon olarak bir üst lige çıkarız. Bu noktada yoğun mesai harcayan yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Daima yanlarında olacağımızın bilinmesini istiyorum. Kastamonuspor aşkıyla tribünleri dolduran ve destekleriyle bizlere güç veren cefakar taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. İnşallah sezona galibiyetle başlayarak güzel bir seri yakalarız. Bu noktada da teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.