Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Altepe’den ‘Dünya Şampiyonu’na Ödül

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İtalya’da yapılan ‘Dünya Üniversiteler Kros Şampiyonası’nda ‘Dünya Şampiyonu’ olan Sevilay Eytemiş’i altınla ödüllendirdi.Başkan Altepe, İtalya’da yapılan ‘Dünya Üniversiteler...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İtalya’da yapılan ‘Dünya Üniversiteler Kros Şampiyonası’nda ‘Dünya Şampiyonu’ olan Sevilay Eytemiş’i altınla ödüllendirdi.
Başkan Altepe, İtalya’da yapılan ‘Dünya Üniversiteler Kros Şampiyonası’ndaki başarısıyla Bursa’ya şampiyonluk gururunu yaşatan Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Sevilay Eytemiş’i altınla ödüllendirdi. Eytemiş, kadınlar ferdî kategoride 6,2 kilometre yarışında 50 sporcuyu geride bırakarak 21.57 derecesiyle ‘Dünya Şampiyonu’ oldu. Genç sporcuyla makamında görüşen Başkan Altepe, “6000 metre yapılan yarışlarda birincilik kazanarak Dünya Şampiyonu olan sporcumuzu tebrik ediyorum. Dünya çapında başarı kazandı, bu hiç kolay değil. Büyük bir başarı. Bursa olarak gururu duyduk. Bundan sonraki süreçte de başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.