Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Albayrak, Dünya 3’üncüsü Koç’u ağırladı

Ümitler Dünya Judo Şampiyonası’nda üçüncü olan Tekirdağlı Sporcu Muhammed Mustafa Koç, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti.Şili’nin başkenti Santiago’da 9-13 Ağustos tarihlerinde yapılan...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2017 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2017 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Albayrak, Dünya 3’üncüsü Koç’u ağırladı

Ümitler Dünya Judo Şampiyonası’nda üçüncü olan Tekirdağlı Sporcu Muhammed Mustafa Koç, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti.

Şili’nin başkenti Santiago’da 9-13 Ağustos tarihlerinde yapılan Ümitler Dünya Judo Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan Muhammed Mustafa Koç, Türkiye Judo Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi Dr. Mehmet Şilli ile birlikte Başkan Albayrak’ı makamında ziyaret ederek Ümitler Dünya Judo Şampiyonası’ndaki başarısının hikayesini anlattı.

Mustafa’nın başarısının önemli olduğunu, diğer genç sporculara da örnek teşkil edeceğini belirten Başkan Albayrak, “Mustafa’nın aldığı başarılar bizim için de gurur verici. Kentimizden böyle gençlerin çıkması bizi oldukça sevindiriyor. Biz, sporun ve de sporcunun yanında olan bir belediyecilik hizmetini benimsiyoruz. Spora olan destek ve yatırımlar arttıkça, bu gibi başarılar da doğru orantıda artacaktır. Ben, sporcu kardeşime bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyorum” dedi.

Başarılı Sporcu Muhammed Mustafa Koç da desteklerinden dolayı Başkan Kadir Albayrak’a teşekkür ederek hedefinin olimpiyatlara katılmak olduğunu ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.