Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Basın Mensupları İle Engelli Öğrenciler Halı Saha Maçı Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen Aşmak İçin Hareket Projesi kapsamında Tokat’ta gazeteciler ve engelli öğrenciler halı saha maçı yaptı.Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde ve Türkiye Beyazay...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 20:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 20:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Basın Mensupları İle Engelli Öğrenciler Halı Saha Maçı Yaptı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen Aşmak İçin Hareket Projesi kapsamında Tokat’ta gazeteciler ve engelli öğrenciler halı saha maçı yaptı.
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde ve Türkiye Beyazay Derneği tarafından uygulanan Aşmak İçin Hareket Projesi kapsamında, Tokat Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile engelli öğrenciler arasında halı saha maçı düzenlendi. Her iki takımın oyuncuları sahaya “Koşulsuz sevgi, sağlam dostluk için biz de varız, buradayız” yazılı pankartla çıktı. Başlama vuruşu Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal İncesoyluer ve Beyazay Derneği Tokat Şube Başkanı Suna Arslan Köten tarafından yapıldı. Eğlenceli görüntülerin kaydedildiği maç, berabere sonuçlandı. Sonuç her iki takımı da mutlu ederken maç sonunda her iki takımın oyuncuları sevinç halkası oluşturdu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.