Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başarılı sporcular ödüllendirildi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Belediyespor Kulübü’nün Avrupa Şampiyonu masa tenisçisi Melek Hu ve Dünya Gençler Masa Tenisi Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek olan Simay Kulakçeken’i altın ile ödüllendirdi.Geçtiğimiz...

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2016 18:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2016 18:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başarılı sporcular ödüllendirildi
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Belediyespor Kulübü’nün Avrupa Şampiyonu masa tenisçisi Melek Hu ve Dünya Gençler Masa Tenisi Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek olan Simay Kulakçeken’i altın ile ödüllendirdi.
Geçtiğimiz günlerde Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de yapılan 2016 Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası’nda tek kadınlarda Avrupa Şampiyonu olan ve bu kategoride ülkemize ilk şampiyonluğu getiren Melek Hu ve yine 1-7 Aralık tarihlerinde Güney Afrika’nın Cape Town şehrinde düzenlenecek olan Dünya Gençler Masa Tenisi Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek olan Simay Kulakçeken ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi branşı antrenörleri Başkan Altepe’yi ziyaret etti. Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık ve Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Cemil Ünlü’nün de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Altepe “Bugün gurur günümüz” derken spora olan yatırımlarının her geçen gün meyvelerini artarak aldıklarını ifade etti.
Spor ve sporcuya önem verdiklerinin altını çizen Başkan Altepe, “İstiyoruz ki herkes spor yapsın, Bursa’mızın ismi sporla duyulsun. Gençlerimizi spor yapmaya özendirmek ve spor yapmalarını istiyoruz. Bunu yaparken de hedefimiz gençlerimiz, sporcularımız, ulusal ve uluslararası alanlarda Bursa’mızı en iyi şekilde temsil edecek sporcular çıkarmak. Bunun meyvelerini alıyoruz. Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi takımı Avrupa kupasını kıl payı kaçırdı ama sporcumuz Melek Hu bunu Avrupa şampiyonu olarak telafi etti. Bu başarı aynı zamanda bir ilk oldu. Yine Büyükşehir Belediyespor’dan genç sporcu kardeşimiz Simay Kulakçeken ülkemiz adına bir ilki başararak Güney Afrika’da Dünya Gençler Masa Tenisi Şampiyonası’nda ülkemizi ve Bursa’mızı temsil edecek. Bu kategoride de ülkemiz adına bir ilki başarmak gurur verici her iki sporcu kardeşimizi, değerli antrenörlerimizi ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
Masa Tenisi Federasyonu il Temislcisi Cemil Ünlü de spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti. Törenin ardından sporcular ve teknik heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile anı fotoğrafı çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.