Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başakşehir Attamah Ve Checıkhou’yu Kadrosuna Kattı

Medipol Başakşehir, Ganalı Joseph Larweh Attamah ve Senegalli Dieng Checikhou ile sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Medipol Başakşehir As Başkanı Mustafa Saral, bu seneki transferlerle gençleşme yolunda önemli adımlar attıklarını...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Medipol Başakşehir, Ganalı Joseph Larweh Attamah ve Senegalli Dieng Checikhou ile sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Medipol Başakşehir As Başkanı Mustafa Saral, bu seneki transferlerle gençleşme yolunda önemli adımlar attıklarını söyledi.
Medipol Başakşehir yeni sezon transfer çalışmalarına devam ediyor. Sezona Eren Albayrak’ı kadrosuna katarak başlayan turuncu-lacivertliler, Adana Demirspor’dan Ganalı Joseph Larweh Attamah ve Avusturya’nın St. Pölten takımından Senegalli Dieng Checikhou’yu transfer etti. Yeni transferler Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı. Başakşehir, Attamah ile 3 yıllık, Checikhou ile de 4 yıllık sözleşme imzalarken, törende yer alan Medipol Başakşehir Kulübü As Başkanları Mustafa Saral, Mesut Altan ve yeni transferler basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
SARAL: “GENÇLEŞME YOLUNDA ÖNEMLİ ADIMLAR ATTIK”
İki senedir başarılarına devam ettiklerini söyleyen Mustafa Saral, “Bu başarıyı gelecek yıllarda da devam ettirmek için gençleşme yolunda bu seneki transferlerle önemli adımlar attık. Bu arkadaşlarımız scout ekibimizin yakından takip ettiği oyunculardı. Joseph Larweh Attamah, PTT 1. Lig’de Adana Demirspor’da 2 senedir oynuyordu. Orada gösterdiği üstün başarıdan dolayı hocalarımızın da onayı ile takımımıza kattık. Kendisi 1994 doğumlu, Ganalı. Ligimizi biliyor. İnşallah takımımızı başarılar getirir. Dieng Checikhou Avusturya’nın 1. Ligi’nde SKN St. Pölten takımını Avusturya Bundesliga çıkarmış önemli bir oyuncu” şeklinde konuştu.
ATTAMAH: “BAŞAKŞEHİR’E TRANSFER OLMAK BÜYÜK BİR OLAY”
Medipol Başakşehir’e gelmesinin kendisi için büyük bir olay olduğunu söyleyen Attamah, “Bunu başarabildiğim için çok mutluyum. Başakşehir’i üst sıralarda tutmak için elimden geleni yapacağım. Çok mutluyum” diye konuştu.
CHECIKHOU: “BURASI BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ADIM”
Turuncu-lacivertlilere geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Checikhou, sözlerine şöyle devam etti:
“Buraya geldiğim günden itibaren futbol takımından öte bir aile olduğunu gördüm. Menajerimle de konuştuk. Burası benim için büyük bir adım. Bundan sonra daha çok çalışmam gerekiyor. Hep beraber Başakşehir’i şampiyon yapmak istiyoruz.”
Mesut Altan ise Checikhou ve Attamah’ın yeni sezonda başarılı olacaklarına inandığını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.