Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Barcelona, Manchester City'ye 2, Paris Saint Germain de Leverkusen'e 4 attı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur ilk maçları bu gece oynanan iki karşılaşma ile başlarken, Barcelona, Manchester City'yi deplasmanda 2-0, Paris Saint Germain ise Almanya'da Bayern Leverkusen'i 4-0 mağlup etti. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turu dev...

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2014 23:50
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2014 23:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur ilk maçları bu gece oynanan iki karşılaşma ile başlarken, Barcelona, Manchester City'yi deplasmanda 2-0, Paris Saint Germain ise Almanya'da Bayern Leverkusen'i 4-0 mağlup etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turu dev bir karşılaşma ile başladı. Manchester City, evinde Barcelona'yı konuk ederken mücadele 2-0 Barcelona üstünlüğüyle son buldu.

Barcelona'nın gollerini 53. dakikada penaltdan Lionel Messi ve 90. dakikada Dani Alves kaydetti. Barcelona Nou Camp'taki tur mücadelesi için önemli bir avantaj yakaladı.

İlk yarıda Manchester City istekli başlayan taraftı. Ta ki 53. dakikaya kadar... Iniesta'nın akıl dolu pasında savunma arkasına sarkan Martin Demichelis, Messi'ye arkadan çelme takınca hem penaltıya sebebiyet verdi hem de direkt kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Penaltıyı gole çeviren oyuncu takımını 53. dakikada 1-0 öne geçirdi. Messi bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki 7. golünü kaydetti.

Barcelona ve Manchester City arasındaki 2. tur rövanş mücadelesi 12 Mart Çarşamba günü Nou Camp'ta oynanacak. Bu mücadele sonunda çeyrek finale adını yazdıran takım belli olacak.

ALMANLAR'A ZLATAN YETTİ

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda Bayer Leverkusen evinde Paris Saint Germain'i konuk etti. Paris ekibi karşılaşmayı 4-0 kazanarak çeyrek final için büyük avantaj yakaladı.

Paris ekibinde Zlatan İbrahimovic şov vardı. 2 golle takımını sırtlayan İsveçli yıldız, takımının farklı galip gelmesinde önemli rol oynadı. Maça hızlı başlayan konuk takım 3. dakikada Blasie Matuidi ile öne geçti. 39. dakikada kazanılan penaltıyı Zlatan Ibrahimovic gole çevirerek farkı 2'ye çıkarttı. Yıldız golcü 42. dakikada ceza sahası dışından attığı harika golle durumu 3-0 yaptı. Yeni transfer Yohan Cabaye 88'de skoru tayin eden golü kaydett.

Leverkusen'de Emir Spahic 59. dakikada çift sarı kartla oyun dışı kaldı. Alman temsilcisi aldığı bu skorla tur şansını zora soktu. Milli oyuncu Ömer Toprak Leverkusen'de 90 dakika forma şansı buldu.

Paris Saint Germain ve Leverkusen arasındaki Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş mücadelesi 12 Mart Çarşamba günü Parc des Princes'te oynanacak. Bu mücadele sonunda çeyrek finalist belli olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.