Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bandırmaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı

Bandırmaspor, yeni sezon hazırlıklarına Orta Ölçekli Sanayi Sitesinde bulunan kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmal Ertekin sezonun ilk antrenmanı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2016 20:43
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2016 20:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bandırmaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı
Bandırmaspor, yeni sezon hazırlıklarına Orta Ölçekli Sanayi Sitesinde bulunan kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.
Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmal Ertekin sezonun ilk antrenmanı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
PTT 1. Lig 2016-2017 sezonuna bugün başladıklarını söyleyen Bandırmaspor Teknik Drektörü İsmail Ertekin, ’’Yeni bir ligdeyiz. Yeni bir ligde gerekli transfer yapıp transfer döneminde doğru oyuncular almaya çalışıyoruz. Transferlerimizi tamamlamadık daha, bir kaç eksiğimiz var. Onları da tamamladıktan sonra önümüzdeki sezon için inşallah hayırlı, uğurlu ve sakatlıksız bir sezon geçsin. Arzularımızı ve isteklerimizi karşılayan bir takım oluşturduk diye düşünüyorum’’ dedi.
Teknik Direktörümüz İsmail Ertekin yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, kanat ve şut çalışması yapıldı. Taktik programının yer aldığı çalışmalar ve yarım sahada çift kale maç yapıldı. Antrenman şut çalışması ile sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.