Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bandırmaspor transferlere hızlı başladı

Gelecek sezonda TFF 2. Lig’inde oynayacak olan Bandırmaspor, Teknik Direktör Mustafa Uğur önderliğinde transfer çalışmalarına hızlı başladı.29 Haziran’da Genel Kurula giderek yeni başkan ve yönetimini belirleyecek bordo beyazlılar da mevcut...

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2017 18:37
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2017 18:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bandırmaspor transferlere hızlı başladı

Gelecek sezonda TFF 2. Lig’inde oynayacak olan Bandırmaspor, Teknik Direktör Mustafa Uğur önderliğinde transfer çalışmalarına hızlı başladı.

29 Haziran’da Genel Kurula giderek yeni başkan ve yönetimini belirleyecek bordo beyazlılar da mevcut yönetim transfer ve diğer çalışmaları sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl TFF 1. Lig’de mücadele eden Bandırmaspor’da sağ bek oyuncusu Ömer Kandemir ile yollar ayrılırken, üç yeni isim de kadroya katıldı.

Geçen yıl şampiyon olarak TFF 1. Lig’e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Kalecisi Evren Üstündağ ve kanat oyuncusu Mustafa Kayabaşı ve Menemen Belediyespor’dan forvet oyuncusu ve aynı zamanda sol ve sağ kanat oynayabilen 1986 Duisburg doğumlu Haluk Türkeri ile anlaşan bordo-beyazlılarda ihtiyaç olan mevkiilere transferlerin devam edeceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.