Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bandırma'nın şampiyonları belli oldu

Banvit Basketbol Kulübü'nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği sokak basketbol turnuvalarının son ayağı olan 'Bandırma Sokak Basketbolu Turnuvası' oynanan final müsabakaları, özel yarışmalar ve ödül töreni ile sona erdi.Geleneksel...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bandırma'nın şampiyonları belli oldu
Banvit Basketbol Kulübü'nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği sokak basketbol turnuvalarının son ayağı olan 'Bandırma Sokak Basketbolu Turnuvası' oynanan final müsabakaları, özel yarışmalar ve ödül töreni ile sona erdi.

Geleneksel Banvit Sokak Basketbolu Turnuvaları'nın bu seneki son ayağı Bandırma'da yapıldı. 312 kişinin katıldığı turnuvada 7 kategoride 78 takım yarıştı. Büyük çekişmeye sahne olan maçlar, seyirciler tarafından ilgi ile izlendi. Bandırma Sokak Basketbolu Turnuvası, kendi kategorilerinde şampiyonluğa uzanan takımların madalya ve ödüllerini almalarıyla noktalandı.

Final gecesinde kategorilere göre şampiyon ve ikinci olan takımlar şöyle sıralandı:

Minik Erkekler
1. Aduket, 2. Berber ve Berber

Küçük Erkekler
1. Agır Ol, 2. Manisa Tarzaları

Serbest Bayanlar
1. Cadılar, 2. 1923 Mustafa Kemal Paşa

Yıldız Erkekler
1. Serbest Çağrışım, 2. Mike Show Team

Genç Erkekler
1. Pagos, 2. Papaz Karası

Büyük Erkekler
1. Atilay'ın Elbisesi, 2. Atan Çıksın Kasıyo

Veteran Erkekler
1. Mangalcılar, 2. Seba

Turnuva hakkında konuşan Banvit Basketbol Kulübü İdari Koordinatörü Oktay Ulaş, "Yıllardan bu yana sürdürdüğümüz sokak turnuvalarını bu sene de başarıyla tamamladık. Önce Erdek'te şimdi de Bandırma'da gençleri basketbol ile bir araya getirdik. Hiçbir beklenti içine girmeden sadece gençleri bir hafta süre için internet ortamından, kahve köşelerinde, uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedefledik. Amacımız basketbolu sevdirmek ve sevdalısı olduğumuz Bandırma'mızın adını tüm Türkiye'ye duyurmaktır." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.