Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bandırma’da Avrupa heyecanı

Banvit FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta karşılaşmasında Çek Cumhuriyeti temsilcisi CEZ Nymburk takımını konuk ediyor.2 Kasım Çarşamba günü saat 20:00’de başlayacak olan karşılaşma A Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.FIBA...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2016 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2016 18:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Banvit FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta karşılaşmasında Çek Cumhuriyeti temsilcisi CEZ Nymburk takımını konuk ediyor.
2 Kasım Çarşamba günü saat 20:00’de başlayacak olan karşılaşma A Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.
FIBA Şampiyonlar Ligi’nde geçtiğimiz hafta Banvit Almanya’da Fraport Skyliners takımını 70 - 86 mağlup etmişti. CEZ Nymburk ise kendi sahasında Ironi Nahariya takımını konuk etmiş ve sahadan 78 - 66 galibiyetle ayrılmıştı. FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Banvit’in Amerikalı yıldız oyuncusu Jordan Theodore 20 sayı ve 6 asist ortalaması ile oynarken Litvanyalı oyuncu Gediminas Orelik ise 7 ribaund ortalaması yakaladı.
Banvit Avrupa Arenası’nda bugüne kadar oynadığı 99 karşılaşmada 55 galibiyet ve 44 mağlubiyet alarak %55 galibiyet yüzdesi elde etti. Yeşil-turunculu ekip kendi sahasında oynayacağı bu önemli maçı kazanarak FIBA Şampiyonlar Ligi’ndeki galibiyet serisini 3 maça çıkarmak istiyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.