Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkan Wushu Federasyonundan Bakan İslam’a Plaket

Balkan Wushu Federasyonu Başkanı Sadettin Çolak, 24-26 Nisan arasında Yunanistan’ın başkenti Atina’da düzenlenen Balkan Wushu Şampiyonasına katılan ülkelere verdiği destekten ötürü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’a...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2015 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2015 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balkan Wushu Federasyonu Başkanı Sadettin Çolak, 24-26 Nisan arasında Yunanistan’ın başkenti Atina’da düzenlenen Balkan Wushu Şampiyonasına katılan ülkelere verdiği destekten ötürü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’a plaket verdi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın önceki gün Kaynarca ilçesinde gerçekleştirdiği ziyarette Wushu sporcularıyla da bir araya geldi. Balkan Wushu Federasyonu Başkanı Sadettin Çolak, 24-26 Nisan arasında Atina’da düzenlenen Balkan Wushu Şampiyonasına katılan ülkelere desteklerinden ötürü Bakan İslam’a plaket verdi.
Bakan İslam’a verilen plaket esnasında Türk Milli Wushu’cuların yanında İtalya, Sırbistan, Bosna Hersek, Yunanistan, Hırvatistan ve Makedonya Milli Takım Sporcuları da hazır bulundu. Federasyon Başkanı Sadettin Çolak Bakan İslam’a desteklerinden ötürü teşekkür ederek, “Sayın Bakanımızın desteklerini her zaman gördük. Kendisine federasyonum ve sporcularım adına teşekkür ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.