Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkan şampiyonundan Başkan Seyfi Dingil’e ziyaret

Tekirdağ’da 5-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 50. Balkan Optimist Yelken Şampiyonası Optimist kızlar kateforisinde Balkan şampiyonu olan İskenderun Yelken Kulübü sporcusu Firdevs Yeğin, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balkan şampiyonundan Başkan Seyfi Dingil’e ziyaret

Tekirdağ’da 5-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 50. Balkan Optimist Yelken Şampiyonası Optimist kızlar kateforisinde Balkan şampiyonu olan İskenderun Yelken Kulübü sporcusu Firdevs Yeğin, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Balkan şampiyonu Firdevs Yeğin, Antrenör Gökhan Durkal ve Kulüp Başkanı Meriç Özkaya’nın da eşlik ettiği ziyarette konuşan Başkan Seyfi Dingil, gençlere olanak sağlandığında neler yapabileceklerine şahit olduklarını belirterek, "İskenderun Yelken Kulübü, bölgede olduğu gibi ülke geneli ve uluslararası düzenlenen şampiyonalarda da İskenderunumuzu en iyi şekilde temsil ediyor. Sporcularımız göstermiş olduğu başarılar ile İskenderun’un adını ülke genelinde en iyi şekilde duyuruyorlar. Elde etmiş olduğunuz bu başarı bizleri son derece memnun etmiştir. Gençlerimize olanak sağlanırsa neler yapabileceklerine hep birlikte şahit oluyoruz. Her zaman sizlerinde yanındayız. Başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.

Kulüp Başkanı Meriç Özkaya ise spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek, 8 ülke ve 204 sporcunun katıldığı 50. Balkan Yelken Şampiyonası’nda Firdevs Yeğin’in rakiplerini geride bırakarak birincilik kürsüsüne çıkarak gurur kaynakları olduğunu belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.