Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesirspor’da Vargas takımdan ayrıldı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor’da Venezuelalı orta saha oyuncusu Ronald Vargas takımdan ayrıldı. Teknik direktör Cihat Arslan, 28 yaşındaki başarılı oyuncunun milli takım nedeniyle izin isteyerek takımdan ayrıldığını söyledi....

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2015 20:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2015 20:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesirspor’da Vargas takımdan ayrıldı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor’da Venezuelalı orta saha oyuncusu Ronald Vargas takımdan ayrıldı. Teknik direktör Cihat Arslan, 28 yaşındaki başarılı oyuncunun milli takım nedeniyle izin isteyerek takımdan ayrıldığını söyledi.

Balıkesirspor, cumartesi günü evinde oynayacağı İstanbul Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-beyazlı ekip, Atatürk Stadı'nda teknik direktör Cihat Arslan nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Antrenman öncesi açıklamalarda bulanan teknik direktör Arslan, Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Bu maçta tartışılacak çok şeyin olduğunu belirterek, mücadele olarak bir duruş sergilediklerini söyledi. Yenebilecek bir Fenerbahçe’yi yakaladıklarını belirterek, "Niyet iyi ancak fiziksel olarak yeterli bulmadım. Direnebilen ve mücadele seviyesi biraz daha yüksek bir takım olabilseydik biz Fenerbahçe’yi yenerdik." dedi.

Takımda bir şeyleri tamir etmeye çalıştığını ifade eden Arslan, "Kulübümüzü kötülemek anlamında değil. Tabi ki problemler var. Futbolcuların kafasında problemler var. Düşmeye yaklaşan bir takımın sıkıntıları var. Camia biraz takımdan vazgeçmiş. Takım psikolojik olarak dejenere olmuş. Maddi manevi problemler yaşıyor." diye konuştu.

Geçen yıl Belçika’nın Anderlecht takımından transfer edilen Venezuelalı orta saha oyuncusu Ronald Vargas’ın bugün takımdan ayrıldığını aktaran Cihat Arslan, şöyle devam etti: "Venezuela’ya milli takıma gidecek. Bu da enteresan bir şey. Beş maç kala milli takıma gitmesi. Bizimle konuştu. Sakatlanma durumunda. ‘Benim geleceğim.’ diyor. Bir daha dönmeyecek. Biz de izin vermek zorunda kaldık. Başka ayrılabilen oyuncularım olabilir. Bu atmosferde en iyisini yapmak zorundayız."

Geçen yıl Süper Lige çıkardığı İstanbul Başakşehir ile cumartesi günü oynayacakları maçı nostalji olarak niteledi. Amaçlarının kazanmak olduğunu belirterek, iyi bir mücadele olacağını sözlerine ekledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.