Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesirspor’da Çiftçi Güven Tazeledi

Balıkesirspor’un 2016 yılı Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Feyyaz Çiftçi yeniden başkanlığa seçildi.Balıkesirspor’da mevcut başkan Feyyaz Çiftçi yeniden başkanlığa seçildi. Karesi AVM Toplantı...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 20:06
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 20:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesirspor’da Çiftçi Güven Tazeledi
Balıkesirspor’un 2016 yılı Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Feyyaz Çiftçi yeniden başkanlığa seçildi.
Balıkesirspor’da mevcut başkan Feyyaz Çiftçi yeniden başkanlığa seçildi. Karesi AVM Toplantı salonunda gerçekleştirilen kongre için 237 imza toplanırken yeterli çoğunluğun sağlandığı açıklandı. Divan başkanlığına Yusuf Hocaoğlu, başkan yardımcılığına Rafet Çetinel, divan katipliğine Kadir Palaz, divan üyeliğine ise Ezel Ergün önerilirken isimler oy birliği ile kabul edildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede gündem okundu ve oy birliği ile kabul edildi. Yönetim kurulu faaliyet raporunu Başkan Feyyaz Çiftçi, “Geride kalan faaliyet döneminde gelenek ve ilkelere bağlı kaldık. Her alanda çalışma gayreti içinde olduk. Destek veren herkese teşekkür ediyorum. Hepimizin ortak değeri Balıkesirspor. Kentin en büyük markası Balıkesirspor’dur. Takımımızın başarılı olması en büyük dileğimiz. Balıkesirspor’u nasıl daha iyi duruma getirebiliriz kaygısından başka endişemizin olmaması gerekiyor" dedi.
“HEDEFİMİZ SÜPER LİG”
Balıkesirspor’da hedeflerinin Süper Lig olduğunu söyleyen Çiftçi, "Balıkesirspor her zaman hedefi olan bir kulüptür. Hedefimiz Süper Lig. Ekonomik sorunlar devam ediyor ancak önümüzü görebiliyoruz. Transfer hovardalığı yapmayacağız. Birliktelik içinde Süper Lig’i zorlayacağız” dedi.
Balıkesirspor’da yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
"Başkan: Feyyaz Çiftçi. Yönetim Kurulu: Mahmut Özbulut, Nazmi Yarış, Müjdat Bahadır, İsmail Uzan, Harun Atabay, Umut Kırtıl, Yalçın Dereli, Metin Kurt, Şahkan Saltık, Alp Kaan, Hüseyin Gündoğan, Hakan Özışıklıoğlu, Murat Keloğlu, Remzi Boncuk, Uğur Atak, Can Ağaoğlu, Sadettin Akbaba, Alper Lale, Uğur Erkan, Tekin Özcan."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.