Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: Hakemler daha dikkatli olmalı

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Bucaspor maçında ilk 10 dakikada 3 oyuncuya sarı kart gösterilmesini anlamlı bulduğunu belirterek, "Üst düzey hakemlerin daha dikkatli olması gerekiyor. Konuşmayalım diyoruz ama artık rahatsızlık...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Bucaspor maçında ilk 10 dakikada 3 oyuncuya sarı kart gösterilmesini anlamlı bulduğunu belirterek, "Üst düzey hakemlerin daha dikkatli olması gerekiyor. Konuşmayalım diyoruz ama artık rahatsızlık vermeye başladı bu olaylar. İnşallah bundan sonraki maçlarda daha rahat işler yapabiliriz." dedi.

Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanan 90 dakikanın ardından değerlendirmede bulunan Bucaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç'ın cezası nedeniyle takımın başında sahaya çıkan Yardımcı Antrenör Ümit İnal ise üzgün olduklarını bildirdi. İnal, şöyle konuştu:

"Geçen haftaki mağlubiyetten sonra buradan en kötü bir puanla dönmek istiyorduk. Rakibimizin baskılı oynayacağını düşünerek ikinci bölge oyunu oynayıp arkaya hızlı toplarla gitmeyi planlıyorduk. Ancak paslardaki isabetsizlik bunu engelledi. Penaltı pozisyonu dışarıdaydı. Sonuçta hakem kararını vermiş, söyleyecek bir şey yok. Çok ciddi gol pozisyonları üretemedik. Kaybettik üzüntülüyüz." değerlendirmesinde bulundu.

PTT 1. Ligi 10. haftasında Bucaspor'u konuk eden ve sahadan 2-0 galibiyetle ayrılan Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin ise maç sonunda yaptığı açıklamada hakemlerin daha dikkatli olmaları gerektiğine dikkat çekti.

Rakibe ilk yarı bir pozisyonun haricinde pozisyon vermediklerini belirten Ertekin, "İkinci yarıda koruma içgüdüsüyle biraz geriye çekilmiş bir pozisyonumuz vardı. Ancak yine de pozisyon zenginliği olarak baktığınızda bizde daha fazla pozisyon var. Genel anlamda maç boyunca iyi mücadele ettik. Belki çok iyi futbol oynayamamış olabiliriz ama çok iyi mücadele ettik. Bunun karşılığını da iki gol atarak gördük. Mücadele eden tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum." dedi.

Karşılaşmanın her yarısında penaltı bekledikleri birer pozisyonlarının olduğunu ifade eden İsmail Ertekin, "Maçın ilk 10 dakikasında 3 oyuncumuza sarı kart gösterilmesini anlamlı buluyorum. Üst düzey hakemlerin daha dikkatli olması gerekiyor. Konuşmayalım diyoruz ama artık rahatsız vermeye başladı bu olaylar. İnşallah bundan sonraki maçlarda daha rahat işler yapabiliriz." diye konuştu.





En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.