Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesirspor teknik direktörü Ertekin: Gemiyi terk etmeyeceğiz

Balıkesirspor teknik direktörü İsmail Ertekin, 5-0'lık Bursaspor yenilgisinin hayal kırıklığı olduğunu belirterek, "Çok zor günlerden geçiyoruz. Teknik direktörlük bugünlerde belli olur. Biz kolayı seçen insanlar değiliz. Buralara kolay...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2014 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2014 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesirspor teknik direktörü Ertekin: Gemiyi terk etmeyeceğiz
Balıkesirspor teknik direktörü İsmail Ertekin, 5-0'lık Bursaspor yenilgisinin hayal kırıklığı olduğunu belirterek, "Çok zor günlerden geçiyoruz. Teknik direktörlük bugünlerde belli olur. Biz kolayı seçen insanlar değiliz. Buralara kolay gelmedik. Kolayı seçmeyeceğiz. Dik duracağız. İşler kötüye giderken gemiyi terk etmeyeceğiz." dedi.

Süper Lig'in 7. hafta sonunda topladığı 4 puanla ligin dibine demir atan Balıkesirspor, önümüzdeki pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başladı. Kırmız beyazlı ekip, teknik direktör İsmail Ertekin, nezaretinde Değirmenboğazı'nda çalışmalara başladı.

Antrenman öncesinde kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Ertekin, Bursaspor maçını değerlendirdi. Pazartesi günü oynanacak olan Eskişehirspor maçı hakkındaki düşüncelerini artardı. Hafta sonu oynanan Bursaspor maçının hayal kırıklığı olduğunu ifade eden Ertekin, "Maçın hemen başında arka arkaya goller yememiz bizi de oyuncularımızı da şoka soktu. Şu an ki tablonun suçlusu biziz ama düzeltecek olanlar da bizleriz. Eskişehirspor maçında kötü tabloyu ortadan kaldırarak gerçek Balıkesirspor'un gücünü ortaya koymamız gerekiyor. Zor tabloda birlik olmalıyız. Kötü gidişin kimseye faydası yok. Buradan taraftarlarımıza sesleniyorum. Geçmişte olduğu gibi birlik olup kötü gidişe dur diyerek Balıkesirspor'u oyuncularımızla, taraftarımızla iyi yerlere getireceğiz. Eskişehirspor maçı ile birlikte gücümüzü göstereceğiz." dedi.

Eskişehirspor maçını bir fırsat olarak nitelendiren Ertekin, oyuncularının bu fırsatı iyi değerlendireceklerine inandığını vurguladı. Hafta boyunca bu maça çok iyi hazırlanarak kötü gidişe son vermek istediklerini aktaran Ertekin, "Futbolda bazen böyle günler olur. Taraftarın gösterdiği tepki normal. Nasıl ki biz başarılıyken taraftarlar bizim lehimize tezahürat yapıyorsa işler kötüye gittiğinde bunun aksinin olması çok normal bir tepkidir. Bundan sonra alınacak kötü skorlarda böyle tepkilerin geleceğinin farkındayız. Başarıya ödül varsa başarısızlığı ceza var. İç saha galibiyet pirimi kadar oyuncalara mağlubiyet için yaptırım uygulanacaktır." ifadelerini kullandı.

Takım olarak çok zor günler geçirdiklerine vurgu yapan Balıkesirspor teknik direktörü Ertekin, "Teknik direktörlük bugünlerde belli olur. Biz kolayı seçen insanlar değiliz. Buralara kolay gelmedik. Kolayı seçmeyeceğiz. Dik duracağız. Bütün şehri de başarı elde ederek yanımıza alacağız. İşler kötüye giderken gemiyi terk etmeyeceğiz. Oyuncularımızı iyi motive ederek pazartesi günü Eskişehirspor deplasmanından mutlu ayrılmak istiyoruz. Ama lütfen bize taraftarımız sinerji yaratsın bize güvensin. Biz Balıkesirspor'u layık olduğu yere bu yıl bu ligde tutmaya var gücümüzle çalışacağız." diyerek sözlerini tamamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.