Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesirspor-Mersin İdmanyurdu beraberliği ikisine de yaramadı

PTT 1. Lig'in 14. haftasında zirve mücadelesi veren Balıkesirspor, evinde ağırladığı Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalarak önemli bir fırsatı tepti.Haftaya lider Orduspor'un 8 puan gerisinde giren Mersin İdmanyurdu, zirve mücadelesi veren...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesirspor-Mersin İdmanyurdu beraberliği ikisine de yaramadı
PTT 1. Lig'in 14. haftasında zirve mücadelesi veren Balıkesirspor, evinde ağırladığı Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalarak önemli bir fırsatı tepti.

Haftaya lider Orduspor'un 8 puan gerisinde giren Mersin İdmanyurdu, zirve mücadelesi veren rakiplerinin birbirleriyle oynayıp 1-1 berabere kalmalarını ve Ankaraspor'unda haftayı bay geçmesini değerlendiremedi.

Haftaya 24 puanla 4. sırada giren Balıkesirspor ise Mersin İdmanyurdu karşısında ilk yarı etkisiz bir oyun ortaya koyarken, ikinci yarıda daha atak bir oyun sergiledi. Konuk ekibin 61. dakikada Lawal ile penaltıdan bulduğu gole ev sahibi Balıkesirspor 72. dakikada Burak Çalık ile cevap verdi.

Ev sahibi kırmızı-beyazlı ekip, aldığı bir puanla, puanını 25'e yükseltip, puan cetvelinde dördüncü sıradaki yerini korudu.

Bilindiği gibi ligde Orduspor 29 puanla ilk sırada yer alırken, bu haftayı bay geçen Ankaraspor ve Denizlispor deplasmanından 1-1'lik skorla dönen İstanbul BBSK 26'şar puan ve averajla 2. ve 3. sırada yer aldılar. Balıkesirspor 25 puanla 4. ve Mersin İdmanyurdu da 22 puanla 5. sırada kendine yer buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.