Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

- Balıkesirspor Ligde Kalmayı İstiyor

Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, sezon sonunda ligde kalacaklarına inandığını söyledi.Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Atatürk Stadyumu’nda yapılan antrenman öncesi düzenlediği basın toplantısında, "Geriye...

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2015 20:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2015 20:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
- Balıkesirspor Ligde Kalmayı İstiyor
Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, sezon sonunda ligde kalacaklarına inandığını söyledi.
Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Atatürk Stadyumu’nda yapılan antrenman öncesi düzenlediği basın toplantısında, "Geriye dönüp baktığınızda Gaziantep ile Trabzonspor maçlarında 90 artıda yediğimiz iki golle 3 puan kaybettiğimizi düşünüyorum. Devrede 15 puanımız olmalıydı diye düşünüyorum. Ancak her 2 maçta da son dakikada yediğimiz gollerle birinde berabere birinde de sahadan yenilgiyle ayrıldık. Bundan dolayı hem oyuncularım hem de ben üzgünüz. Ancak Trabzon maçından sonra Gaziantep maçına kadar Antalya’da geçirdiğimiz hazırlık döneminden çok memnunum. Bunu da Gaziantep karşısında maçı 1-0 kaybetmemize rağmen oyuncularımın performansından ve 5 haftalık oyunlarını değerlendirdiğimde oyun disiplinlerinden inançlarından son derece memnunum. Ancak kaybettiğimiz bu 3 puanı Akhisar karşısında alacağımız 3 puanla telafi etmek istiyoruz" dedi.
"İKİ OYUNCU İLE GÖRÜŞMELERİMİZ VAR"
Ligin ilk yarısına kadroda bulunan bazı oyuncularla yollarını ayırdıklarını söyleyen Özdeş, “Bu arkadaşlarımızdan hem ilk yarı boyunca istediğimiz verimi alamadık, hem de takımımızı güçlendirmek adına planlama yaptık. Bu nedenle 5 oyuncu ile yollarımızı ayırıp, 5 oyuncu ile de takımımızı güçlendirme yoluna gittik. Burada kulüp başkanımıza istediğimiz oyuncuları takıma aldığı için çok teşekkür ediyorum. Bu bekli de transfer sezonunun sonuna kadar da sürecek olan bir süreç. Alacağımız oyuncuların takıma katkı sağlaması ve bizi güçlendirmesi gerekiyor. İki oyuncu ile daha görüşmelerimiz var bu da cumaya kadar netleşecek” şeklinde konuştu.
"SEZON SONUNDA LİGDE KALACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"
Ligin 2. yarısının daha zor geçeceğini dile getiren Özdeş, “Bizim için avantaj olan ligin yarısı bittiğinde oturmuş ve inanmış bir gurubun olması. Gelecek oyuncularla ilk yarıdan daha farklı bir Balıkesirspor izlettireceğiz. Maçlarımız çok zor ve hepsi final havasında geçecek. Ancak bu yarışa ortak olacak nitelikte bir kadromuz olacak. Sezon sonunda ligde kalacağımızı hem umut ediyor hem de düşünüyorum. Antrenman sahası sıkıntısı çekiyoruz. Sahamız bakıma alındığı için hazırlıklarımızı Manisa’da sürdürmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.