Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesirspor- Kayseri Erciyesspor maçında ilk 11'ler belli oldu

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 28. hafta maçında düşme hattında bulanan Balıkesirspor ile Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geliyor. Bu önemli maç öncesinde takımların ilk 11'leri de belli oldu.Bu zorlu 90 dakika öncesinde Balıkesirspor...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2015 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2015 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 28. hafta maçında düşme hattında bulanan Balıkesirspor ile Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geliyor. Bu önemli maç öncesinde takımların ilk 11'leri de belli oldu.

Bu zorlu 90 dakika öncesinde Balıkesirspor 20 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 19 mağlubiyet ile topladığı 13 puanla ligin son sırasında yer alıyor. Konuk ekip Kayseri Erciyesspor ise 4 galibiyet, 8 beraberlik, 15 mağlubiyet ile elde ettiği 20 puanla 17. sırada yer alıyor.

Balıkesir Atatürk Stadı'nda saat 13.00'te oynanacak ve hakem Hüseyin Göçek'in düdük çalacağı maça takımlar şu 11'lerle çıkacak:
Stat: Balıkesir Atatürk
Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Cvdet Kömürcüoğlu
Balıkesirspor: Emrullah Şalk, Ante Kulusic, Berkan Emir, Okan Alkan, Tomislav Glumac, Eray Ataseven, Vitor Gomes, Ronald Vargas, Sercan Yıldırım, Isaac Promise, Muğdat Çelik
Kayseri Erciyesspor: Zülfür Özer, Anıl Karaer, Caner Osmanpaşa, John Boye, Mahmut Özen, Emre Öztürk, Yacouba Sylla, Yasin Pehlivan, Murat Yıldırım, Björn Vleminckx, Oğulcan Çağlayan.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.