Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesirspor, İzmir’den Eli Boş Dönüyor

Karşıyaka’ya 1-0 mağlup olan Balıkespor’un teknik direktörü Reha Erginer, Karşıyaka’dan 3 puan almaları halinde tekrar Play-off barajında yer alabileceklerini söyleyen Erginer, “2 haftadır çok büyük avantaj kaybediyoruz" dedi.PTT 1....

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 21:17
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 21:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karşıyaka’ya 1-0 mağlup olan Balıkespor’un teknik direktörü Reha Erginer, Karşıyaka’dan 3 puan almaları halinde tekrar Play-off barajında yer alabileceklerini söyleyen Erginer, “2 haftadır çok büyük avantaj kaybediyoruz" dedi.
PTT 1. Lig’in 31. hafta maçında Balıkesirspor’u konuk eden son sıradaki Karşıyaka, rakibini 1-0 yenerek ligde kalma umutlarını korudu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Balıkesirspor Teknik Direktörü Reha Erginer, karşılaşmanın iki takım açısından da çok önemli olduğunu söyledi. Karşıyaka’dan 3 puan almaları halinde tekrar Play-off barajında yer alabileceklerini söyleyen Erginer, “2 haftadır çok büyük avantaj kaybediyoruz. 6 puan kaybetmemize rağmen hala Play-off potasının çok yakınındayız. Kurduğumuz kadroya yakışan futbolu oynamalıyız. İlk yarıda oynadığımız futbol bize yakışmıyor. İkinci yarı biraz toparlandık, pozisyon da bulduk ancak gole çeviremedik. Bu bizim için çok üzücü” diye konuştu.
Kalan 3 maçtan 9 puan toplamak istediklerini kaydeden Erginer, “Bu 3 haftanın neler getireceği belli olmaz” açıklamasında bulundu.
Öte yandan, maç sırasında bir pozisyon için sözlü tartışma yaşayan iki takımın teknik direktörü, koridorda karşılaşınca kısa süreli münakaşa yaşandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.