Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesirspor 1 Puana Razı Oldu

Altınordu ile deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Balıkesirspor Teknik Direktörü Reha Erginer, 1 puanın kendileri için bir kazanç olmadığını söyledi.PTT 1. Lig’in 29. hafta maçında Altınordu’ya konuk olan Balıkesirspor,...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 19:39
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 19:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altınordu ile deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Balıkesirspor Teknik Direktörü Reha Erginer, 1 puanın kendileri için bir kazanç olmadığını söyledi.
PTT 1. Lig’in 29. hafta maçında Altınordu’ya konuk olan Balıkesirspor, rakibiyle golsüz berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Balıkesirspor Teknik Direktörü Reha Erginer, telafisi olmayan maçlar oynadıklarını söyledi. Oynadıkları karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Erginer, “Ligin boyutu kısaldı. 3 puan için geldiğimiz bir maçtı. Gol atanın galip geleceği bir maç oynandı. 1 puan bizim için kazanç değil. Alınan her puanın önemi var ama kazansak önümüzdeki haftalar için avantaj olabilirdi. Sevinçlere ve üzüntülere çok fazla zamanımız yok. Önümüzde bir Adana Demirspor karşılaşması var o maça odaklanmamız lazım” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.