Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesir Büyükşehirspor Güreşte Dünya üçüncüsü

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor güreşçisi Doğukan Kalaycı, Gürcistan’da düzenlenen Dünya Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası’nda 3. oldu.Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te yapılan Dünya Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası’na...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2016 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2016 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir Büyükşehirspor Güreşte Dünya üçüncüsü
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor güreşçisi Doğukan Kalaycı, Gürcistan’da düzenlenen Dünya Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası’nda 3. oldu.
Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te yapılan Dünya Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası’na katılan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor güreş takımından Doğukan Kalaycı, 69 kiloda üçüncülük için çıktığı minderde Japon rakibini sayı ile yenerek madalya kazandı. Dünya 3.’sü olarak bronz madalyanın sahibi olan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor güreşçisi Doğukan Kalaycı, bu başarısıyla Türkiye’nin de gururu oldu.
Öte yandan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Türk Milli Takımı’na iki sporcu veren tek kulüp oldu. Sporculardan 54 kiloda Tolga Akyüz Türkiye’deki şampiyonlar ile uluslararası turnuvalarda şampiyon olarak milli takıma girdi. Tolga Akyüz Tiflis’teki dünya şampiyonasında rakiplerine yenilerek madalya alamazken, Doğukan Kalaycı’nın başarısı milli takım ile beraber Balıkesir’de de büyük bir sevinç ile karşılandı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor güreşçisi Doğukan Kalaycı, Gürcistan’da elde ettiği Dünya 3.’lüğü dolayısıyla mutlu ve gururlu olduğunu ifade ederken, başarısını ve bronz madalyasını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a armağan etti. Başkan Ahmet Edip Uğur, şampiyon güreşçiyi başarısından dolayı tebrik ederek, “Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te yapılan Dünya Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası’nda 69 kiloda dünya üçüncüsü olan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’umuzun güreşçisi Doğukan Kalaycı’yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.