Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAL ekibi Cizre'den bir sürpriz de Göztepe'ye

Stat: Cizre ŞehirHakemler: Adnan Güngördü, Candaş Elbil, Armağan ÇekinmezCizrespor: Oğuz, Serkan, Erdi, Samet, Ömer, Ramazan, Onur, Gökhan (Dk. 23 Hakan), Musa Turaore, Djiehoua, MuratGöztepe: Egemen Gençalp, Seçkin Getbay (Dk. 41 Ramazan Işık),...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2014 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2014 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Stat: Cizre Şehir
Hakemler: Adnan Güngördü, Candaş Elbil, Armağan Çekinmez
Cizrespor: Oğuz, Serkan, Erdi, Samet, Ömer, Ramazan, Onur, Gökhan (Dk. 23 Hakan), Musa Turaore, Djiehoua, Murat
Göztepe: Egemen Gençalp, Seçkin Getbay (Dk. 41 Ramazan Işık), Mustafa Tiryaki, Furkan Alakmak (Dk. 79 İsa Akgöl), Enes Kubat, Cihan Yılmaz, Koray Yıldız, Tolga Çavdar, Ramiz Ok, Burak Keskin, Matteus Şenkal
Goller: Dk. 85 Onur, Dk. 88 Djiehoua (Cizrespor)
Sarı kartlar: Musa (Cizrespor), Ramiz, Koray, Burak, Ramazan (Göztepe)

Türkiye Kupası 3. tur maçında Spor Toto 2. Lig takımı Göztepe, Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Cizrespor'a 2-0 mağlup oldu ve kupaya veda etti.

Cizre İlçe Stadı'nda yoğun güvenlik şartları altında oynanan maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. 85. dakikada Onur Güdül, Cizrespor'u 1-0 öne geçirdi. 88. dakikada ise bir dönem Süper Lig'de de Antalyaspor forması giyen Serge Pacome Dijehoua, Cizrespor adına farkı iki çıkardı. Maçta başka gol olmadı ve Cizrespor, Göztepe'yi 2-0 yenerek Türkiye Kupası'nda önemli bir başarıya imza attı.

Bölgesel Amatör Lig ekibi Cizrespor, Türkiye Kupası ön eleme turunda Yüksekova Belediyespor'u 2-1, 1. turda Mardinspor'u 4-1, 2. turda da Aydınspor 1923'ü 3-1'lik skorlarla eleyerek 3. tura kadar gelmişti.

Bu arada tribünde kavga çıktı, mücadele yaklaşık 5 dakika durdu. Karşılaşmanın ikinci yarısında tribünde taraftarlar arasında kavga çıktı. Güvenlik güçleri taraftarlara biber gazıyla müdahale etti, hakem de futbolcuların gazdan etkilenmemesi için müsabakayı durdurdu. Olayların sona ermesinin ardından müsabakaya kaldığı yerden devam edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.