Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAL 12. Grup 10’uncu hafta

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup 10’uncu hafta müsabakasında Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor, deplasmanda 3 puanla dönmesini bildi.Sultangazi Cebeci Spor Kompleksinde oynanan BAL 12. Grup 10’uncu hafta müsabakasında Bilecik temsilcisi...

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2016 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2016 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BAL 12. Grup 10’uncu hafta
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup 10’uncu hafta müsabakasında Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor, deplasmanda 3 puanla dönmesini bildi.
Sultangazi Cebeci Spor Kompleksinde oynanan BAL 12. Grup 10’uncu hafta müsabakasında Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor, deplasmanda Sultangazi Spor’u 1-0 yenerek, oynadığı son 6 haftada 4 galibiyet 2 beraberlik alarak zirveye yaklaştı. Maçın orta hakemi Çanakkale bölgesi hakemi Hüseyin Kurt’un başlama düdüğünden sonra iki takımda birbirlerine üstünlük kurmak için ataklar geliştirmeye başladı. Maçın 18’inci dakikasında deplasman ekibi Vitraspor geliştiği bir atak sonrası İsmail Şahin ile golü bularak bir sıfır öne geçti. Bu gol sonra karşılıklı bulunan ataklar sonuçsuz kalınca ilk yarı 1-0’lık Vitraspor üstünlüğü ile kapandı. İkinci yarıda da 1-0’lık skoru korumayı bilen Bozüyük temsilcisi maçı bu skorla kazanarak hanesine 3 puan yazdırdı. Maçın 83’üncü dakikasında ev sahibi ekipten Volkan Erdoğan kırmızı kart görerek, takımını 10 kişi bıraktı. Bu galibiyet sonrası Vitraspor puanını 15’e çıkarırken liderin 3 puan gerisine ilerledi. Bu mağlubiyet sonrası Sultangazi Spor 14 puanda kaldı.
Öte yandan Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor haftaya kendi saha ve seyircisi önünde Bayrampaşa Tuna Spor’u konuk edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.