Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakkal: "Setkus Adına Üzgünüm"

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Akhisar Belediyespor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Setkus adına çok üzgünüm. Takım adına, şehir adına üzgünüm söyleyeceğim çok fazla bir şey yok" dedi.Spor Toto Süper...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 18:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 18:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Akhisar Belediyespor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Setkus adına çok üzgünüm. Takım adına, şehir adına üzgünüm söyleyeceğim çok fazla bir şey yok" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile kaleci Setkus’un büyük hatasıyla gelen golle 1-1 berabere kalan Medicana Sivasspor’da karşılaşma sonrası Teknik Direktör Mesut Bakkal müsabakayı değerlendir. Bakkal, "Setkus adına çok üzgünüm. Takım adına, şehir adına üzgünüm söyleyeceğim çok fazla bir şey yok. İkinci yarı golü bulduktan sonra bu stresli ortamda pozisyon vermediğimiz ikinciyi bulmamız gereken bir maçtı. Son dakika Çağatay’ın tekme atmasına daha çok kızıyorum. Sivas için talihsiz bir maç bedel mi ödeniyor? Bir şey var" dedi.
Bakkal, soru almadan basın toplantısına son verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.