Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakkal: "Bir Kısmetsizlik Var"

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Mesut Bakkal, iyi bir takım olmalarına rağmen lige kötü başladıklarını belirterek, "Bir kısmetsizlik var üzerimizde. Kendi hatalarımızdan kaybettiğimiz çok puanlar oluştu" dedi.Spor Toto Süper Lig’in...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2015 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Mesut Bakkal, iyi bir takım olmalarına rağmen lige kötü başladıklarını belirterek, "Bir kısmetsizlik var üzerimizde. Kendi hatalarımızdan kaybettiğimiz çok puanlar oluştu" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında oynayacakları Galatasaray maçı öncesi kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Bakkal, lige iyi başlayamadıklarını belirterek, bu durumun ne kendisinin ne de takımın kötü olduğu anlamına gelmeyeceğini söyledi.
Transfer yasağı gibi konuların arkasına sığınmadıklarını dile getiren Bakkal, "Özellikle Beşiktaş maçından sonraki Akhisar maçı ve içeride oynadığımız Kayseri maçlarına bakacak olursak, Türkiye’de en çok koşan üçüncü takımız ama pozisyon üretmede eksiklik yaşadığımızı söyleyebilirim. Tam anlamıyla memnun musunuz derseniz, değilim. Daha iyi oynamamız gerektiğini düşünüyorum. Herkesi memnun edecek bir oyuncu grubu da yok. Aşağıdan baksanız 17 kişi, yukarıdan baksanız 17 kişiyiz zaten" diye konuştu.
"SERVET, SİNAN VE NİHAT’IN DÖNMESİ POZİTİF ETKİ OLUŞTURACAK"
Sezon başından bu yana kadroda bulunmayan Servet, Sinan ve kaleci Nihat’ın takıma geri dönmesinin, takımda pozitif etki oluşturacağını vurgulayan Bakkal, "Bu durumlarda tek yapacağımız şey çalışmak. Çalışmadan öte bir şeyin bize fayda getireceğini düşünmüyorum. Bir kısmetsizlik var üzerimizde. Kendi hatalarımızdan kaybettiğimiz çok puanlar oluştu. Burada ne oyuncularımızı suçlayabiliriz, ne de kader kısmet bu kadarmış diyebilirim. Daha fazla gol atmamız gerektiğini, daha fazla üretken olmamız gerektiğini düşünüyorum" açıklamasında bulundu.
"BIRAKILMASI GEREKEN YERDE BIRAKIRIM"
Ligde 3 maçı geride bıraktıklarını, bundan sonra yeni bir sürecin başlayacağını ifade eden Bakkal, şöyle devam etti:
"Benim iyi olup olmadığım tartışılacak, takımın çalışıp çalışmadığı tartışılacak. Çok şükür şimdiye kadar gittiğimiz bütün takımlarda başarılı olduk. Dipten aldık, yukarıya da çıkardık. Herkesin fikrine saygılıyım ama benim de bir duruşum var. Ben öncelikle camiacıyım. Camia ile birlikte yürüyen bir insanım. Bu konuda biraz da olsa saygısızlık gördüğüme inanıyorum. Çünkü ikinci maçta tribünler ’istifa’ diye bağırdı. Gittiğim hiçbir yerde böyle bir şey görülmemişti. Ne ben burada kalıcıyım, ne de Mersin İdmanyurdu teknik direktörsüz kalır. Ama eğer ikinci maçta 15 kişilik bir grup bağırıyorsa, düşünmek gerekiyor. Bırakılması gereken yerde bırakırım. Kimsenin ahkam kesmesine gerek yok. Bunu yapanlar herhalde bizden birileridir. Bunun önüne geçilmesi düşünüyorum. Çünkü ben Mersin şehrini ve Mersin İdmanyurdu’nu temsil ediyorum. Dünkü hoca değilim. Adam gibi işini yapmaya çalışan biriyim. Elimdeki kadro bu, daha iyi olmamız gerektiğini söylüyorum."
"GALATASARAY KARŞISINA YENMEK İÇİN ÇIKACAĞIZ"
Galatasaray maçı hazırlıklarının sürdürdüklerini de dile getiren Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Ben hiçbir maçı küçük takım, büyük takım, küçük maç, büyük maç olarak düşünmüyorum. Yine yenmek için oynayacağız. Bu takım oynar mı, oynar. Tecrübeli takım ve büyük maçları severler. Ama onunla bitiyor mu, bitmiyor. Sorasında Osmanlıspor ile oynayacağız. Osmanlıspor, sezonun bence en atletik takımı. Koşacağız, çalışacağız. Başka çaremiz yok" ifadelerini kullandı.
Deneyimli çalıştırıcı, konuşmasında kulüp yönetimine de teşekkür ederek, futbolcuların tüm alacaklarının ödendiğini, hiç kimsenin kulüpte alacağı bulunmadığını da söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.