Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Kılıç’tan "Stat Güvenliği" Açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Stadyumlarımızda üst düzey güvenlik çalışmalarımız her zaman olmuştur. Emniyet Müdürlüklerimiz ile birlikte koordineli çalışmalarımızla önlemlerimizi alıyoruz. Bundan önce güvenlik...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Stadyumlarımızda üst düzey güvenlik çalışmalarımız her zaman olmuştur. Emniyet Müdürlüklerimiz ile birlikte koordineli çalışmalarımızla önlemlerimizi alıyoruz. Bundan önce güvenlik önlemleri nasıl alındıysa bundan sonrada gereken yapılacaktır” dedi.
Biz dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Bolu’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bolu Valisi Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti. Vali Aydın Baruş, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Belediye Başkan Vekili Necip Çarıkçı ve partililer tarafından karşılanan Bakan Kılıç, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
"GEREKEN YAPILACAK"
Bakan Kılıç, stadyumlardaki güvenlik önlemlerinin önceden olduğu gibi bundan sonra da emniyet güçleri ve istihbarat çalışmaları kapsamında üst düzeyde devam edeceğini ifade ederek, “Stadyumlarımızda üst düzey güvenlik çalışmalarımızı her zaman olmuştur. Emniyet Müdürlüklerimiz ile birlikte koordineli çalışmalarımızla önlemlerimizi alıyoruz. Tabi ki istihbarat çalışmalarını da en üst seviyede değerlendiriyoruz. Biz bu anlamda alınması gereken her türlü önlemin takipçisi olduk. Dünya’da önemli müsabakaların yerlerinin değiştirildiğini basından takip ediyoruz. Bundan önce güvenlik önlemleri nasıl alındıysa bundan sonra da gereken yapılacaktır” diye konuştu.
Bakan Kılıç, terör tehdidi nedeniyle ertelenen Galatasaray - Fenerbahçe maçının oynayacağı tarihle ilgili soruya, “Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği bir karardan bahsediyoruz. Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşması emniyet birimlerinin istihbarat çalışmaları sonrasında ertelenmiş bulunuyor. Futbol Federasyonumuz ve kulüpler arasında yapılan görüşmeler sonucunda maçın oynanacağı tarih kısa sürede belli olacaktır” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.