Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Kılıç’tan Kupa Açıklaması

Ziraat Türkiye Kupası Finali’nin ardından protokol çıkışında maçı değerlendiren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray’ı tebrik ettiğini ifade etti. TFF Başkan Vekili Ali Dürüst ise kupanın Antalya için şenlik...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 02:02
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 02:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ziraat Türkiye Kupası Finali’nin ardından protokol çıkışında maçı değerlendiren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray’ı tebrik ettiğini ifade etti. TFF Başkan Vekili Ali Dürüst ise kupanın Antalya için şenlik olduğunu söyledi.
BAKAN KILIÇ: "GALATASARAY’I TEBRİK EDİYORUM"
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, maçtan sonra yaptığı açıklamada; bugünkü Türkiye Kupası finalinde kupayı Galatasaray’ın kazandığını belirterek, “Kendilerini tebrik ediyorum. Fenerbahçe karşısında güzel bir mücadele ortaya koydular. Bu anlamda Türk futbolunda kupa final müsabakalarından birini daha yaşadık. Galatasaray kupayı kazandı. Tüm futbolcuları tebrik ediyorum. Fenerbahçe’yi de oyunlarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.
DÜRÜST: “ANTALYA İÇİN ŞENLİK OLDU”
Güzel bir final olduğunu ifade eden TFF Başkan Vekili Ali Dürüst ise, “Güzel bir final oldu. Seyirciler eşitti. Takımlarını güzel bir şekilde desteklediler. Antalya için de bir şenlik oldu. Sonunda bir kişi kazanacaktı. Kazanan Galatasaray oldu. Kupayı da onlar aldı" ifadelerini kullandı.
“FENERBAHÇELİ OYUNCULARIN SEREMONİYE NİYE ÇIKMADIĞINI BİLMİYORUM”
Fenerbahçeli oyuncuların seremoniye niye çıkmadığını bilmediğini ifade eden Dürüst, “Kupa töreni yapmamız lazımdı. Madalyalar hazırdı. Fenerbahçe’nin katılmaması kendi tercihleriydi” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.