Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Kılıç’tan Eskrimde Kadın Mili Takımına tebrik

U23 Avrupa Şampiyonasında mücadele eden 23 Yaş Altı Kadın Kılıç Takımımız 94 yıllık Türk eskrim tarihindeki ilk Avrupa Şampiyonluğunu Türkiye’ye kazandırdı. Bakan Çağatay Kılıç, bu tarihi başarıya imza atan millilerimizi kutladı.Gençlik...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2017 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2017 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Kılıç’tan Eskrimde Kadın Mili Takımına tebrik

U23 Avrupa Şampiyonasında mücadele eden 23 Yaş Altı Kadın Kılıç Takımımız 94 yıllık Türk eskrim tarihindeki ilk Avrupa Şampiyonluğunu Türkiye’ye kazandırdı. Bakan Çağatay Kılıç, bu tarihi başarıya imza atan millilerimizi kutladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 94 yıllık Türk eskrim tarihinde İlk kez Avrupa şampiyonluğuna ulaşan 23 Yaş Altı Kadın Kılıç Takımı’nı kutladı. Bakan Çağatay Kılıç’ın tebrik mesajı şöyle:

“Belarus’un başkenti Minsk’te düzenlenen 23 Yaş Altı Eskrim Avrupa Şampiyonası’nda altın madalyanın sahibi olan kadın milli takımımızı yürekten kutluyorum. 94 yıllık eskrim tarihimizde bu önemli başarıya imza atarak, ülkemize bir ilk yaşatan millilerimiz, gelecek için bizlere umut verdi. Bu önemli başarıda emeği geçen başta sporcularımız ve antrenörlerimiz olmak üzere herkesi tebrik ediyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.