Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Kılıç’ın çağrısı ile Hentbol Federasyonu Başkanlığı’na aday oldu

Milli hentbolcu Tolga Atıcı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın eski sporcuları federasyon yönetimlerinde görev almaya daveti üzerine Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanlığı’na aday oldu.Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2016 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2016 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli hentbolcu Tolga Atıcı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın eski sporcuları federasyon yönetimlerinde görev almaya daveti üzerine Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanlığı’na aday oldu.
Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda lisans ve yüksek lisansını tamamlayan Atıcı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın, “Spor hayatında başarı kazanmış eski sporcularımızı federasyon yönetimlerinde görev almaya davet ediyorum" açıklamasının ardından göreve talip olduğunu söyledi. Halen Okul Sporları Federasyonunda Başkan Vekili olarak görev yapan Tolga Atıcı, “Hentbolu ülkemizde hak ettiği noktaya taşımak istiyoruz. Okul Sporları Federasyonundaki tecrübemle de çalışkan, ülkemize yakışır, başarıları geleneksel hale getirecek bir yönetim oluşturarak çalışmak istiyoruz. Spor camiasındaki büyüklerimle de çeşitli istişarelerde bulundum ve aday olmaya karar verdim. Ülkemizin son 15 yıldaki ilerleme ve yükselişini hentbol branşına yansıtmak; hentbolu daha geniş kitlelere ulaştırmak ve Allah nasip ederse olimpiyatlara katılarak başarı kazanmak hedeflerimiz arasında” dedi.
"Hentbolu ülkemizde hak ettiği konuma ulaştırmak, milletimize ve Türk sporuna hentbolde özlediği başarıyı sunmak adına, Federasyon Başkanlığına talibim” diyen Atıcı, Türkiye Hentbol Federasyonu’nun 25 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilecek 4. Olağan Genel Kurulunda destek beklediğini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.