Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Kılıç, Üniversitelilerle Bir Araya Geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencileriyle söyleşide bir araya geldi.Bakanlık Konferans Salonunda yapılan söyleşide Bakan Kılıç, öğrencilerin yönelttiği soruları içtenlikle cevaplandırdı....

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Kılıç, Üniversitelilerle Bir Araya Geldi
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencileriyle söyleşide bir araya geldi.
Bakanlık Konferans Salonunda yapılan söyleşide Bakan Kılıç, öğrencilerin yönelttiği soruları içtenlikle cevaplandırdı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşide Bakan Kılıç, öğrencilere tecrübelerini aktararak ileride nasıl bir yol çizmeleri gerektiği, hedefe nasıl ulaşabilecekleri konusunda bilgiler verdi. Bakan Çağatay Kılıç, üniversite öğrencilerine Bakanlığın çalışmalarını anlatırken, öğrenciler ise bakanlığın faaliyetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Söyleşinin ardından Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencileri Bakan Çağatay Kılıç’a 50 ülkenin öğrencilerinin el izlerinin yer aldığı 2 buçuk metre büyüklüğündeki barış ve kardeşlik tablosu hediye etti. Toplantı sonunda Bakan Çağatay Kılıç ile öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.