Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Kılıç, Milli Takım’a Başarılar Diledi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bu akşam Hollanda ile önemli bir maça çıkacak olan A Milli Takım’a başarılar diledi.PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor Kulübü’nü ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç,...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2015 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2015 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bu akşam Hollanda ile önemli bir maça çıkacak olan A Milli Takım’a başarılar diledi.
PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor Kulübü’nü ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kulüp başkanı İsmail Erkut Tutu ve takım oyuncularıyla bir araya geldi. Türkiye liglerindeki bütün takımlara eşit mesafede olduklarını belirten Bakan Kılıç, “Samsunspor bizim için farklı bir öneme sahip. Takım oyuncuları üzerilerindeki sorumluluğu ve ümitleri taşıyacaklarına inanıyorum. Samsun artık spor şehri haline geldi. Çok sayıda spor yatırımları şehrimizde devam ediyor” dedi.
Bu akşam Hollanda ile önemli bir karşılaşma yapacak olan A Milli Takım’a başarılar dileyen Bakan Kılıç, “Milli takımımız bu akşam Amsterdam’da Hollanda ile bir müsabakaya çıkacak. Ümit ediyoruz ki başarılı bir sonuç alır. Ben Fatih Terim hocanın da A Milli Takım sporcularımızın da çok üst seviyede bir motivasyona sahip olduğunu biliyorum. Tabi ümidimiz A Milli Takımımızın bu akşam galip gelmesi. Ama her sonuç tabi ki olabilir. Ama biz inanıyoruz ki A Milli Takımımız bu akşam galip gelecek, yoluna devam edecek. Dolayısıyla onlara da buradan tekrar başarılar diliyorum. Biz kendilerine inanıyoruz ve ümit ediyoruz ki ay-yıldızlı bayrağımızı göğüslerinde taşıyarak en iyi şekilde temsil edecekler” diye konuştu.
Konuşmanın ardından Bakan Kılıç, basına kapalı olarak oyuncularla bir süre sohbet etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.