Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Kılıç, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımını Kutladı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın, THY Avrupa Şampiyonlar Ligi Final karşılaşmasında CSKA Moskova takımına 101-96 kaybederek Avrupa ikincisi olduğu karşılaşmayı Dışişleri Bakanı Mevlüt...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın, THY Avrupa Şampiyonlar Ligi Final karşılaşmasında CSKA Moskova takımına 101-96 kaybederek Avrupa ikincisi olduğu karşılaşmayı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın ile birlikte tribünden izledi. Bakan Kılıç, Avrupa ikincisi olan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı oyuncularını kutladı.
Bakan Çağatay Kılıç, THY Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde ikinci olma başarısı gösteren Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı için tebrik mesajı da yayımladı. Bakan Çağatay Kılıç’ın tebrik mesajı şöyle: “Ülkemizin köklü takımlarından Fenerbahçe’nin, Erkek Basketbol Takımı’nı THY Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde ikinci olma başarısı gösterdiği için kutluyorum. Sarı-lacivertli temsilcimizin, mücadele ettiği Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu olan THY Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde ikinci olması Türk sporu adına gurur vericidir. Elde ettikleri bu önemli başarı ile bizlere gurur yaşatan, sporun hemen hemen her dalına aynı özeni gösteren Fenerbahçe Spor Kulübü’nü, bu büyük başarıyı elde eden sporcularımızı, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı teknik heyetini ve sarı - lacivertli camiayı tebrik ediyorum.” (OED-MSB-S)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.