Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Kasapoğlu, şampiyon üniversitelileri makamında ağırladı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Beykent Üniversitesi Erkek Voleybol ve Basketbol Takımı’nı makamında ağırladı.Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Türkiye’ye voleybolda Avrupa Şampiyonluğu ve basketbolda...

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2018 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2018 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Kasapoğlu, şampiyon üniversitelileri makamında ağırladı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Beykent Üniversitesi Erkek Voleybol ve Basketbol Takımı’nı makamında ağırladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Türkiye’ye voleybolda Avrupa Şampiyonluğu ve basketbolda Avrupa ikinciliği kazandıran Beykent Üniversitesi spor takımlarının oyuncularını, antrenörlerini ve yönetimini makamında ağırladı. Dr. Erkan Çelik ve Beykent Üniversitesi Genel Sekreteri Murat Süslü’den bilgi alan Bakan Kasapoğlu, şampiyonluklarla geri dönen başarılı öğrencilere şunları söyledi:

"Avrupa’da ülkemizin bayrağını dalgalandıran, ülkemize Avrupa Şampiyonluğu ve ikinciliğini hediye eden Beykent Üniversitesi öğrencilerini gönülden tebrik ederim. Bu büyük başarıda emeği geçen bütün teknik ekibe ve yöneticilere şükranlarımı sunarım. Bundan sonra daha büyük başarılara imza atacağız. Bu büyük hedefte hep birlikte yürüyeceğiz."

Şampiyonluk formalarını hediye ettiler

Beykent Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı ve Erkek Basketbol Takımı kaptanları ile oyuncuları, Bakan Kasapoğlu’na anı olarak şampiyonluk formalarını hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.