Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Çelik, Mehmet Ekinci’yi İşaret Etti

Şanlıurfaspor’a bugüne kadar verdiği desteklerle kamuoyunun gündeminden hiç düşmeyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin, 19 Haziran Pazar günü yapılacak Şanlıurfaspor olağanüstü kongresinde fahri başkanlığa getirileceği,...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfaspor’a bugüne kadar verdiği desteklerle kamuoyunun gündeminden hiç düşmeyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin, 19 Haziran Pazar günü yapılacak Şanlıurfaspor olağanüstü kongresinde fahri başkanlığa getirileceği, başkan ve yönetim kurulunun ise Başkan Ekinci tarafından belirleneceği öğrenildi.
Şanlıurfaspor olağanüstü kongresine sayılı günler kala Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik’in, dün Şanlıurfaspor eski Başkanı Fethi Şimşek, yönetim kurulu üyeleri ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi ağırladığı ve bu görevi en iyi şekilde yürüteceğine inandığı Mehmet Ekinci’yi işaret ettiği öğrenildi. Bakan Çelik, sosyal medya hesabından yayınladığı ziyarette bu zorlu görevin altından sadece Mehmet Ekinci’nin kalkabileceğine vurgu yaptığı belirtildi.
EYYÜBİYE’Yİ ŞAHA KALDIRDI SIRA ŞANLIURFASPOR’DA
PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’un Kulüp Başkanı Fethi Şimşek’in 19 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olağanüstü kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından yeni başkanın kim olacağı merakla beklenirken, tüm gözler Eyyübiye’yi hizmetleriyle adeta şaha kaldıran Mehmet Ekinci’ye çevrildi.
HALK EKİNCİ’YE İNANIYOR, GÜVENİYOR
Şanlıurfa halkı da sıkı bir Şanlıurfaspor sevdalısı olan ve bugüne kadar takıma verdiği desteklerle de kamuoyunun gündeminden düşmeyen Mehmet Ekinci’nin Şanılurfaspor’un Fahri Başkanı olması halinde bu zorlu görevin altından başarıyla kalkacağına inanıyor.
ŞİMŞEK DE EKİNCİ’YE İNANIYOR
Aday olmayan Şanlıurfaspor mevut başkanı Fethi Şimşek de, Bakan Faruk Çelik ile aynı görüşü paylaştığını ifade etti. Başkan Şimşek, Mehmet Ekinci’nin çok iyi bir Şanlıurfasporlu olduğunu belirterek, onun himayesinde ve onun tarafından hazırlanacak listedeki isimlerin bu görevin altından başarıyla kalkacağına inandığını kaydetti.
"HERKESE ÖRNEK OLSUN"
Bakan Şimşek, Mehmet Ekici hakkında, “Kendisi ile ne kadar gurur duysak azdır. Başkanımız kulübe en fazla destek veren Urfalıların başında gelmektedir. İnşallah bu tür davranışlar tüm belediye başkanlarına ve iş adamlarına örnek olur. Yeni yönetim kurulunu şimdiden kutluyorum” dedi.
Sadece klasik belediyecilik hizmetleriyle yetinmeyip toplumun her kesimine uzanan, geniş vizyonu ile ekip ruhunu harekete geçirip Eyyübiye’yi parmakla gösterilir hale getirme yolunda hızla ilerleyen Mehmet Ekinci’nin hazırlayacağı listede kimlerin bulunacağı ise yeni merak konusunu oldu. Ancak bilinen tek şey var ki hizmetlerinde olduğu gibi Şanlıurfa’nın geleceğine yön verecek isimleri belirlemede de azami özen göstereceğine inanılan Mehmet Ekinci’nin dümenin başında olması halinde Şanlıurfaspor’un başarıdan başarıya koşacağına kesin gözüyle bakılıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.