Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Çavuşoğlu, Alanyaspor’un kampını ziyaret etti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Aytemiz Alanyaspor’un Ankara’da kamp yaptığı oteli ziyaret etti.Aytemiz Alanyaspor’un Ankara’da kamp yaptığı otelde Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nu ağırladı. Bakan Çavuşoğlu’nu Alanyaspor...

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2016 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Çavuşoğlu, Alanyaspor’un kampını ziyaret etti
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Aytemiz Alanyaspor’un Ankara’da kamp yaptığı oteli ziyaret etti.
Aytemiz Alanyaspor’un Ankara’da kamp yaptığı otelde Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nu ağırladı. Bakan Çavuşoğlu’nu Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Hüseyin Kalpar karşıladı. Futbolcularla kahvaltıda bir araya gelen Bakan Çavuşoğlu, takıma Gençlerbirliği maçında başarı diledi.
“4 yılda Süper Lig’e çıkmak büyük başarı”
Aytemiz Alanyaspor’un her yıl başarılı olduğunu belirten Bakan Çavuşoğlu, "4 yıl içinde ikinci ligden Süper Lig’e çıkmak herkesin başarabileceği bir şey değil. Aytemiz Alanyaspor, profesyonel ancak amatör ruhla oluşan bir kulüptür. Bu özellik de sizi diğer takımlardan ayıran farktır" dedi.
“Arkadaşlık ortamı en önemli unsur”
Arkadaşlık ortamının Aytemiz Alanyaspor’un en önemli unsuru olduğunu dile getiren Bakan Çavuşoğlu, "Başarının da en büyük temeli bu oldu. Herkesin sempati duyduğu bu kulüp, Süper Lig’de de başarılı olacaktır. Sadece Alanya’da değil, Türkiye’nin her yerinde saydığım bu özelliklerinden dolayı Aytemiz Alanyaspor’a sempati var. Gençlerbirliği maçında da başarılı olacağınıza inanıyorum" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.