Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Çağatay Kılıç, Şampiyonlarla Bir Araya Geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Görme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Futbol Milli Takımı’nı kabul etti.Bakan Çağatay Kılıç, kazanılan tarihi zaferi sporculardan dinledi. Şampiyonluktan dolayı...

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2015 23:17
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2015 23:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Çağatay Kılıç, Şampiyonlarla Bir Araya Geldi
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Görme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Futbol Milli Takımı’nı kabul etti.
Bakan Çağatay Kılıç, kazanılan tarihi zaferi sporculardan dinledi. Şampiyonluktan dolayı sporcuları tebrik eden Bakan Çağatay Kılıç, "Hepimizi mutlu ettiniz. İnşallah daha farklı turnuvalarda da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz. Rabbim mahcup etmesin. Herkesin yapamayacağı, ortaya koyamayacağı bir duruşu ve performansı sergilediniz. Hayatın farklı şekillerde yaşanabileceğini, bir takım fiziki engellerin aslında engel olmadığını ortaya koydunuz" dedi.
"HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ"
Şampiyon sporculara, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden Bakan Çağatay Kılıç, "Sizin gibi görme engelli olan kardeşlerimize hem ümit, hem umut oldunuz. Biz de bu anlamda size elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. İnşallah Rio 2016’da da güzel neticeler alırsınız" diye konuştu.
Görme Engelli Futbol Milli Takımı sporcularının sosyal sorumluluk anlamında da kendilerine görev düştüğünü belirten Bakan Çağatay Kılıç, şöyle devam etti:
"Elde ettiğiniz başarı, aynı zamanda size sorumluluk da yüklüyor. Sizler gibi bu kadar öne çıkamamış olan veya bir desteğe ihtiyacı olan arkadaşlarınıza da güç ve destek vermeniz gerekiyor. Bu anlamda üzerinizde önemli bir sorumluluk var. Bunu asla aklınızdan çıkarmayın. Sizler artık toplum ve millet adına hizmet edecek olan kardeşlerimizsiniz. Rabbim mahcup etmesin."
Desteklerinden dolayı Balan Çağatay Kılıç’a teşekkür eden Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Abdullah Çetin ise 2016 Rio De Janeiro Paralimpik oyunları için çok sıkı bir çalışma içerisine gireceklerini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.