Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Çağatay Kılıç, hakem Cüneyt Çakır'ı hastanede ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, FIFA Kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında dün akşam oynanan...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2014 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2014 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Çağatay Kılıç, hakem Cüneyt Çakır'ı hastanede ziyaret etti
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, FIFA Kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında dün akşam oynanan Gençlerbirliği - Kardemir Karabükspor maçını yönetirken rahatsızlanan ve sonrasında hastaneye kaldırılarak ameliyat edilen Cüneyt Çakır'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Bakan Kılıç, tecrübeli hakemin gayet iyi göründüğünü kaydederek, "Doktorlarıyla ve kendisiyle görüştük. Artık iyice toparlamaya başlamış. Doktorlarının izni doğrultusunda bugün veya yarın hastaneden çıkarılması bekleniyor." dedi.

Bakan Çağatay Kılıç, Çakır'ın moralinin yüksek olduğunu belirterek, "Biraz sohbet ettik. Sanırım 1-2 gün daha müşahede altında tutulduktan sonra istirahatine evde devam edecek. Çok şükür ciddi bir şeyi yok. Kendisini gayet iyi gördüm. Ümit ediyorum ki en kısa zamanda yeşil sahalara dönecek." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.