Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Bak: “Beşiktaş’ın bu sezon gösterdiği performans hepimizi gururlandırdı”

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği performansın herkesi gururlandırdığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2018 22:36
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2018 22:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği performansın herkesi gururlandırdığını söyledi.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ikinci maçında evinde karşılaştığı Alman ekibi Bayern Münih’e 2-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Şampiyonlar Ligi’nde çok önemli bir performans gösterdik. Gruplardan başarılı bir şekilde çıktık. Tabii Bayern Münih ile oynadığımız müsabakadan istediğimiz neticeyi elde edemedik. İlk maçtaki kırmızı kart bunda etkili oldu. Güzel bir mücadele oldu ama yine burada istediğimizi elde edemedik. Ayrılırken de galibiyetle tamamlamak güzel olurdu. Beşiktaş’a, Türk futboluna yakışırdı. Ama rakibimizde güçlü, defalarca final oynamış bir takım. Beşiktaş’ın bu sezon gösterdiği performans hepimizi gururlandırdı. Taraftara teşekkür ediyoruz, alkışlıyoruz. Muhteşem bir görüntü ortaya koydular. Milletvekili misafirler vardı Fransa’dan, onlarda seyircinin harika olduğunu, ambiyansın muhteşem olduğunu ifade ettiler. Seyirciye teşekkür ediyoruz. Beşiktaş yönetimine teşekkür ediyoruz, bizleri gururlandırdılar. Gelecek sene çok iyi yerlerde daha iyi neticeler alırız, bütün kulüplerimiz söylüyorum bunu. İnşallah önümüzdeki sezon bütün takımlarımız Avrupa’da iyi neticeler alırlar. Beşiktaş taraftarına bir alkış" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.