Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAJA Rallisi start aldı

Yakın Karadeniz Baja Rallisi Düzce’de bugün start aldı. 21-25 Eylül tarihlerinde 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenecek olan ve ilk kez yapılan Baja Rallisi’nin startını Anıtpark’tan Vali Zülkif Dağlı verdi.Düzce Valiliği, Düzce...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2016 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2016 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BAJA Rallisi start aldı
Yakın Karadeniz Baja Rallisi Düzce’de bugün start aldı. 21-25 Eylül tarihlerinde 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenecek olan ve ilk kez yapılan Baja Rallisi’nin startını Anıtpark’tan Vali Zülkif Dağlı verdi.
Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, Düzce İlçe Kaymakamları ve Belediyeleri, Türkiye Motosiklet Federasyonu ile ortaklaşa düzenlenen ‘Yakın Karadeniz Baja Rallisi’ başladı. 21-25 Eylül tarihleri arasında Düzce ili sınırları içinde yapılacak Yakın Karadeniz Baja Rallisi Akçakoca, Cumayeri, Çilimli, Gölyaka, Gümüşova, Kaynaşlı ve Yığılca ilçeleri arasında 4 gün sürecek. Motosiklet, ATV, UTV ve gezi motosikletlerinin katılacağı Düzce Yakın Karadeniz Baja Rallisi’nde sporcular toplam 450 kilometre özel etabı geçip finişe ulaşmaya çalışacaklar.
Organizasyonun ilk gününde Anıtpark’ta düzenlenen programa Vali Zülkif Dağlı, protokol üyeleri, Motor Sporları Federasyonu yetkilileri, milli motorcu Kenan Sofuoğlu, belediye başkanları ve sporcular katıldı.
Vali Zülkif Dağlı, bu organizasyona ön ayak olanları tebrik ederken, bundan sonra daha büyük yarışları hep birlikte planlayacaklarını söyledi. Vali Dağlı, “Böylesi bir organizasyon için tebrik ederiz. Bu işe ön ayak olanların, liderlik edenlerin biz de burada olduğumuz sürece arkasında olacağız, destek vereceğiz. Hep birlikte bizzat katılacağız. İlimizin tanıtımına çok büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Bundan sonra daha büyüklerini, uluslararası olanları da hep birlikte planlayacağız inşallah" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.