Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Badminton'da Genç Milliler gruptan çıkmak için mücadele edecek

BWF Dünya Gençler Badminton Şampiyonası, 23 Ekim - 3 Kasım tarihleri arasında Tayland’ın başkenti Bangkok'ta düzenleniyor.     Bangkok’taki Huamark Spor Salonu’nda yapılan şampiyonaya 32 ülke katılıyor. Badminton şampiyonası...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Badminton'da Genç Milliler gruptan çıkmak için mücadele edecek
BWF Dünya Gençler Badminton Şampiyonası, 23 Ekim - 3 Kasım tarihleri arasında Tayland’ın başkenti Bangkok'ta düzenleniyor.

    Bangkok’taki Huamark Spor Salonu’nda yapılan şampiyonaya 32 ülke katılıyor. Badminton şampiyonası sonucunda birinci gelecek olan ülke Suhandinata Kupası'nın sahibi olacak. Şampiyonada her grupta 4 ülkenin bulunduğu 8 grupta 32 takım mücadele ediyor. Türkiye'nin grubunda Hong Kong, Vietnam ve Ermenistan bulunuyor.

    Vietnam karşısında dün ve bugün sabah saatleri Hong Kong ile yaptıkları karşılaşmada genç milliler, iyi bir oyun ortaya koymalarına rağmen, oyunu kazanamadı. Genç Millilerin gruptan çıkabilmeleri için Ermenistan ile öğleden sonra oynanacak karşılaşmayı kazanmaları gerekiyor.

    Cihan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan milli takım antrenörü Naci Usta, "Tayland’in başkenti Bangkok’ta yapılan karşılaşmada, dün bir maçımızı yaptık bugün ise Hong Kong ile karşılaşıyoruz. Dün yorgunluk ve uykusuzluktan dolayı başarısız geçti. Gruptan en kötüsü ikinci olarak çıkarak yolumuza devam edeceğiz. Bizlere destek veren başta Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik’e teşekkür ediyorum. Sporcularımızın hedefi 2016 olimpiyatlarına katılmak." dedi.

    Milli takım oyuncusu Sinan Zorlu ise "illi takım olarak buradayız, 4 milli oyuncu ve bir antrenör ile buraya geldik. Umarım iyi sonuçlar alırız, ve ülkemize mutlu bir şekilde döneriz." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.